«Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών» τονίζει η Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών» τονίζει η Μαίρη Συνατσάκη

Τα λεγόμενα του Kωνσταντίνου Τζούμα σχολιάζει η influencer - «Οι γυναικτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών» δήλωσε ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

μαιρη
Η Μαίρη Συνατσάκη συνηθίζει να εκφράζει την άποψή της για τα θέματα της επικαιρότητας στα social media. Θερμή υποστηρίκτρια του #MeToo, πολλές φορές έχει πραγματοποιήσεις αναρτήσεις, όπου μιλά για τον ρόλο των γυναικών και τα δικαιώματά τους.

Αυτή τη φορά η δημοφιλής influencer θέλησε να τοποθετηθεί για τις προσβλητικές προς τις γυναίκες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα. Χθες το πρωί, Παρασκευή 7/1, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και υποστήριξε: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Οι ισχυρισμοί του Κωνσταντίνου Τζούμα έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, με την Μαίρη Συνατσάκη να πραγματοποιεί το βράδυ της Παρασκευής 7/1 και να εκφράζει ανοιχτά την αγανάκτησή της για τα λεγόμενά του.

συνατσακξη


«Αν ένα πράγμα δεν αντέχεται, αυτό είναι η φλυαρία των σεξιστών» σημειώνει η όμορφη influencer, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την εκπομπή του ΑNT1 την ώρα που προβάλλεται η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τζούμα.

Ειδήσεις σήμερα:


Ύποπτος για δολοφονία συνελήφθη μετά από… 30 χρόνια - Ανεξιχνίαστα εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Γαϊτάνης: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα στα κρούσματα ηλικιών 0-15 ετών

Ξεκίνησε η απευθείας καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων στο Μητρώο Πολιτών από τα προξενεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης