ΟΚωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής 7/1 και έκανε μία δήλωση, η οποία άφησε άφωνους παρουσιαστές και τηλεθεατές.
Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για τον Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος από χθες απασχολεί τα media. Και αυτό γιατί την Πέμπτη 6/1, μετά τη λειτουργία και των αγιασμό των υδάτων, ο Μητροπολίτης ενοχλήθηκε από κάποιες γυναίκες που μιλούσαν μεταξύ τους. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας;Πώς τις αντέχετε;» είπε. Η φράση του αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, πάντως, φαίνεται να τάσσεται υπέρ του Μητροπολίτη Κοζάνης: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας