Στη θεατρική σκηνή γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαίρη Συνατσάκη: «Θέλω του χρόνου να μην φοράμε μάσκες, να μην φοβόμαστε»

Στη θεατρική σκηνή γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαίρη Συνατσάκη: «Θέλω του χρόνου να μην φοράμε μάσκες, να μην φοβόμαστε»

Η influencer έκλεισε τα 37

συνα
Γενέθλια είχε χθες, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, με την ίδια να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της πάνω στη θεατρική σκηνή. Οι συνεργάτες της στο μιούζικαλ «Ηair» φρόντισαν να της κάνουν έκπληξη, αγοράζοντας από πριν την τούρτα εν αγνοία της influencer.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgqr4ktgtz4x-st)


Το μεσημέρι της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα στιγμιότυπα. Σε όλα βλέπουμε την όμορφη YouTuber, η οποία χθες έκλεισε τα 37, να κρατά μία τούρτα και να χαμογελά. Ωστόσο, δεν είναι και στις τέσσερις φωτογραφίες η ίδια τούρτα, αλλά δύο εντυπωσιακές, ιδιαίτερες τούρτες.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, ευχαριστεί όσους της ευχήθηκαν για τα 37α γενέθλιά της και εκφράζει την ελπίδα της του χρόνου η πανδημία να έχει υποχωρήσει.

Κλείσιμο


«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου, αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μία ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δύο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές.

Θέλω του χρόνου να μην έχουμε κάνει τεστ για να βρεθούμε, να μην φοράμε μάσκες, να μην κρατάμε αποστάσεις, να μην χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, να μην είμαστε τόσο διχασμένοι, να μην φοβόμαστε τόσο, να μην αγχωνόμαστε τόσο. Θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα ♥️

Η παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου, αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της. Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου 😜 mairiboomer joke alert μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!♥️» γράφει η influencer.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 3 Ιανουαρίου οι παραδόσεις παιδικών εμβολίων της Pfizer

Η επένδυση σε τουβλάκια Lego είναι πιο κερδοφόρα από την επένδυση σε χρυσό, διαπιστώνει έρευνα

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν από οδηγό που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Φλόριντα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης