Γκουντάρας - Κάκκαβα vs Τσαλίκη: Η κόντρα τους είναι πολύ άγρια! - Δείτε τα βίντεο

Γκουντάρας - Κάκκαβα vs Τσαλίκη: Η κόντρα τους είναι πολύ άγρια! - Δείτε τα βίντεο

Τι είπε το ζευγάρι για τον τραγουδιστή και πώς τους απάντησε ο ίδιος

tsalikis-gkountara-kakkava
H κόντρα ανάμεσα στο ζεύγος Γκουντάρα-Κάκκαβα και τον Γιώργο Τσαλίκη καλά κρατεί. Οι δύο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν και μίλησαν για τη φετινή τους συνεργασία και την παρουσίαση του «Big Brother».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην τους ρωτήσει για την άγρια τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, έχοντας μάλιστα συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του «Big Brother».

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (Όχι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Και πρόσθεσε η Ναταλί Κάκκαβα: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfa36sppjvll-st)

Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη
Η απάντηση από τον Γιώργο Τσαλίκη δεν άργησε να έρθει. Ο τραγουδιστής απάντησε στο ζευγάρι των παρουσιαστών του «Big Brother» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά και πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου και αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε.

Ένας άνθρωπος το 2021 που τολμάει να μιλήσει να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος που καταπατήθηκε το συμβόλαιό του εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση και λέτε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι εμμονικός. Είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς.

Δεν έχω τι να πω πραγματικά ντροπή σας. Λυπάμαι τόσο πολύ που λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε, θα λέμε την αλήθεια μας και εσείς ας μας βγάζετε τρελούς, γιατί έτσι σας συμφέρει. Λυπάμαι δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπά κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα


Ειδήσεις σήμερα:

Στις ΗΠΑ τα σχολεία απαγορεύουν τις στολές... Squid Game

Η κατάρρευση της Μπαρτσελόνα: Παρελθόν ο Κούμαν από τον πάγκο των Καταλανών


Η «επανάσταση» του Πολ Μακάρτνεϊ: «Δεν υπογράφω άλλα αυτόγραφα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης