Γιώργος Τσαλίκης: «Ρίχνει τα καρφιά του» στην Κατερίνα Καινούργιου - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Γιώργος Τσαλίκης: «Ρίχνει τα καρφιά του» στην Κατερίνα Καινούργιου - Η απάντηση της παρουσιάστριας

«Όταν παίζεις δηλώσεις μου, δεν χρειάζεται να στέλνεις φιλιά στον Γρηγόρη Γκουντάρα», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου

kainourgio
Τον Γιώργο Τσαλίκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προκειμένου ο ίδιος να επιβεβαιώσει αν ισχύει πως ο ΣΚΑΪ έχει αρχίσει να επικοινωνεί μαζί του για να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους και να γίνει κριτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Τhe Masked Singer».

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, δεν παρέλειψε «να ρίξει τα καρφιά του» στην Κατερίνα Καινούργιου για τη στήριξη και την μεγάλη συμπάθεια που έχει δείξει στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Επειδή δεν φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός. Περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει, όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα, να μην στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω, αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μία εκπομπή, την οποία έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου. Δεν χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου, να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα. Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά», τόνισε ο καλλιτέχνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf96kpb8d49t-st)

Μόλις προβλήθηκε ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε τη θέση της.

«Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα. Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει, πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ. Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος.

Τώρα, τον βλέπω λίγο πιο διαλλακτικό. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είχε άδικο ο Γιώργος στον τρόπο προσέγγισης. Και δίκιο είχε έτσι όπως του φέρθηκαν και τον είχα στηρίξει πολύ. Απλά, επειδή ήξερα –και μπροστά στον Γρηγόρη Γκουντάρα τον είχα στηρίξει- ο Γρηγόρης δεν είχε σχέση, δεν φταίει που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει την εκπομπή σε εκείνον. Είμαι σίγουρη ότι και ο Γιώργος, αν κάτσει να το σκεφτεί, το ίδιο θα πει», υποστήριξε η ξανθιά παρουσιάστρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης