To «καρφί» του Γιώργου Τσαλίκη για Γκουντάρα - Κάκκαβα

To «καρφί» του Γιώργου Τσαλίκη για Γκουντάρα - Κάκκαβα

Τι είπε ο τραγουδιστής για το Big Brother

tsalikis
Ο Γιώργος Τσαλίκης συνάντησε τους δημοσιογράφους και μίλησε για το Big Brother, αλλά και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα. Ο τραγουδιστής απάντησε και τι έκανε την ημέρα της πρεμιέρας του ριάλιτι.

«Στo Big Brother, την ημέρα της πρεμιέρας είχα κανονίσει με τους κουμπάρους μου και είχαμε βγει στο κέντρο της Αθήνας γιατί σίγουρα μου είχε περάσει από το μυαλό ότι εγώ αυτή τη μέρα θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα αυτή τη σκέψη να την διώξω με μια πολύ ωραία θέα. Βέβαια, εκείνη την ημέρα έγιναν επεισόδια ξαφνικά και όταν γύρισα στο σπίτι έβαλα για λίγο. Και μετά από καμιά εβδομάδα πάλι πέτυχα επεισόδιο, γιατί είναι χρονιά μυθοπλασίας και η Δώρα βλέπει τα σίριαλ τα αγαπημένα.

Μη με ρωτάτε γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν βάλω έναν τίτλο γενικά στη φάση Big Brother και ΣΚΑΙ, θα σας έλεγα όλα λάθος. Όλα λάθος. Εγώ όπως το είδα το προϊόν, επειδή θα είχαμε και εμπλοκή στο καστ του Big Brother, έτσι όπως το είδα… όλα λάθος», απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όσο για το ζεύγος Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τα παιδιά. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή, δεν νιώθω καλά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, δεν θα πήγαινα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyxrvk1olbd-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τόξο στη Νορβηγία - Δανός πολίτης ο δράστης: Πέντε άνθρωποι νεκροί - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ο Ρομπ Λόου με ίδια ρούχα, στην ίδια πόζα το 2021 και το 1985

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο δημόσιος απολογισμός της ζωής του και η σκληρή κριτική στη γενιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης