Η «επανάσταση» του Πολ Μακάρτνεϊ: «Δεν υπογράφω άλλα αυτόγραφα»
Στα 79 του ο αστέρας των Beatles αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Ρίνγκο Σταρ το 2008
Μετά από πολλές 10ετίες στη σκηνή και με εκατομμύρια ανθρώπους να τον λατρεύουν, ο Πολ Μακάρτνεϊ αποφάσισε να κάνει την... επανάστασή του. Ο 79χρονος αστέρας των Beatles ανακοίνωσε ότι δεν θα υπογράψει ξανά αυτόγραφο και δεν θα στηθεί ξανά για σέλφι, διότι το βρίσκει... «πολύ περίεργο»!
«Συνήθως καλούμαι να υπογράψω σε ένα χαρτί, μία κακή φωτογραφία, στην οποία φαίνομαι άθλιος. Και οι δύο ξέρουμε ποιος είμαι. Τι να την κάνει την υπογραφή μου; Ελάτε να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, τις ιστορίες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Ρίνγκο Σταρ είχε πράξει το ίδιο από το 2008, δηλώνοντας ότι είναι πολύ απασχολημένος για να υπογράφει αυτόγραφα και ότι δεν... ήθελε να το κάνει άλλο πια.
Το σίγουρο είναι ο Πολ Μακάρτνεϊ, σε ηλικία 79 ετών, δεν έχει την ίδια διάθεση και σαφώς δεν έχει το κουράγιο να υπογράφει -ακόμη και σήμερα- τα εκατοντάδες αυτόγραφα που του ζητούν οι λάτρεις της μουσικής των Beatles.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.