Big Brother: Το twitter παίρνει «φωτιά», η τηλεθέαση ξαναμπαίνει στο σπίτι

Big Brother: Το twitter παίρνει «φωτιά», η τηλεθέαση ξαναμπαίνει στο σπίτι

Ποιοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των χρηστών -Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που σημείωσε το δεύτερο live

big-brother-spiti-arthro
Το' πε και το΄κανε ο «Big Brother»: «Σε παρακολουθώ… Είμαι ο Μεγάλος Αδερφός. Εδώ στο σπίτι μου. Σε κάθε δωμάτιο. Σε κάθε γωνιά. Θα είμαι εκεί. Θα παρακολουθώ και θα ακούω. Δεν υπάρχει μέρος για να τρέξεις, ούτε να κρυφτείς. Το παιχνίδι μου θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Έχω ανακαλύψει μια νέα γενιά παικτών. Είναι όλοι τους διαφορετικοί. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για όσα έρχονται. Αυτό είναι το Big Brother. Αληθινοί άνθρωποι. Αληθινό ριάλιτι. Big Brother».

Από το καλημέρα λοιπόν φάνηκε πως ζούμε το απόλυτο ριάλιτι. Μάλιστα χθες αργά το βράδυ είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Ο Τζέι Πρόνταν, ο νεαρός παίκτης από το Μπαγκλαντές φάνηκε από νωρίς ότι δεν έχει τη στόφα «παίκτη ριάλιτι» και η γεύση που πήρε από τον Μεγάλο Αδερφό ήταν μόλις μιας εβδομάδας. Στάθηκε λοιπόν άτυχος καθώς η ήρεμη στάση που επέλεξε να έχει και η αποστασιοποίηση από έριδες και ξεκατινιάσματα τον έκαναν λιγότερο δημοφιλή με αποτέλεσμα να δει πολύ νωρίς την πόρτα της εξόδου.



Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο το Twitter πήρε φωτιά και οι χρήστες του είχαν πολλά να πουν. Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζαφήρα αν και με λόγο «ξύλινο» και παρουσία που δεν προσφέρει κάτι στην ίντριγκα έκλεψε την παράσταση μόνο για την λαμπερή της παρουσία.

Στο στόχαστρο των χρηστών και οι διαγωνιζόμενοι που ανεβάζουν την τηλεθέαση του Big Brother και είναι οι πιο δημοφιλείς στα social media.

Aυτά είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών...

Κλείσιμο



Η τηλεθέαση ξαναμπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού
Tο χθεσινό δεύτερο live του Big Brother σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen σημείωσε ποσοστό 27,5% στο γενικό και 25,2% στο δυναμικό κοινό. Το show έφτασε σε τέταρτο έως το 35,5%. Τα ποσοστά παρουσιάζουν μια μικρή πτώση από τα αντίστοιχα του περασμένου Σαββάτου. Ωστόσο, το Big Brother μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Παρασκευής αλλά βέβαια να μην ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής ο Μεγάλος Αδερφός παίζει μόνος του μπάλα στην τηλεοπτική αρένα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινό το Σαββατοκύριακο - Επιμένει το μελτέμι

Σε ύφεση οι φωτιές στην Κεφαλονιά - Παραμένουν οι ισχυρές δυνάμεις στο νησί

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν αμερικανικά βομβαρδιστικά πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης