MasterChef - Spoiler: Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας, ποιος θα πει «αντίο»

MasterChef - Spoiler: Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας, ποιος θα πει «αντίο»

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του απόλυτου ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου
Όσο λιγοστεύουν οι παίκτες στο MasterChef τόσο βγαίνουν τα μαχαίρια πιο ακονισμένα και αιχμηρά από αυτούς που μένουν και θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας

Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού τόσο το Mystery Box όσο και το τεστ δημιουργικότητας δυσκόλεψαν τους επίδοξους σεφ. Το κίνητρο ήταν μεγάλο καθώς όλοι στην παρούσα φάση κηνυγούν την κάρτα ασυλίας η οποία θα τους κάνει το δρόμο προς τον τελικό λιγότερο δύσβατο.

Αυτή η πολυπόθητη κάρτα λοιπόν είναι το μήλο της έριδος για όλους τους παίκτες, ωστόσο ένας θα τα καταφέρει. Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες που έχουν καταφέρει ως τώρα να την κερδίσουν είναι η Κατερίνα, ο Ιωάννης και τέλος η Μαρία, η οποία μάλιστα πιστεύει πως αυτή η κάρτα της ανήκει.

Karta_Asylias


Στην προκειμένη φάση που βρίσκεται ο διαγωνισμός οι υποψήφιοι είναι τέσσερις: ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Τζον και η Μαρία αλλά επειδή τα spoiler λένε ότι θα την κερδίσει κάποιος για πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα την πάρει η Μαρία.

Τα spoilers θέλουν τον Γιώργο να κερδίζει, δίνοντας έτσι «τροφή» για νέα σχόλια στο ριάλιτι μετά την αποχώρηση της Κατερίνας.
Μάλιστα η εξέλιξη αυτή θα βέλει τέλος στα σχέδια της Κατερίνας που από χθες ήθελε να διώξει τον Γιώργο από το παιχνίδι.

Αποκαλύψεις για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη

Στο χθεσινό επεισόδιο η Κατερίνα με περίσσεια αυτοπεποίθηση είπε ότι θα είναι η εβδομάδα της. Και από ότι φαίνεται είχε δίκιο αλλά όχι όπως θα το ήθελε η ίδια. Θα είναι η τελευταία εβδομάδα που θα την δούμε στον διαγωνισμό αφού και στις δύο περιπτώσεις τα πήγε χάλια και είχε μία από τις χειρότερες επιδόσεις.

Κλείσιμο
Katerina_Leni


Έτσι λοιπόν η πρώτη φορά που θα βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση ήταν και η φαρμακερή καθώς σύμφωνα πάλι με τα spoilers που κυκλοφορούν θα χάσει από τη Μαριάννα και την Ντέμη.

Ηκομμώτρια που απασχόλησε περισσότερο για τις φαρμακερές της ατάκες και όχι για τις μαγειρικές της ικανότητες το τηλεοπτικό κοινό δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του MasterChef 4 και θα αποχωρήσει λίγο πριν την δεκάδα με κλάματα.

Δείτε το τρέιλερ με το αποψινό επεισόδιο του MasterChef

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ελληνικό Mirage καταδιώκει τουρκικό F-16 στο Αιγαίο! - «Τον έχω!» λέει ο πιλότος

Πιο πολλά και στον δρόμο «τραπεζάκια έξω» - Πιο κοντά το άνοιγμα για εστιατόρια και μπαρ

Από σήμερα το τρίτο κύμα πληρωμών των 800 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης