Η νέα μόδα στη γυμναστική λέγεται « FBT-6»

Η νέα μόδα στη γυμναστική λέγεται « FBT-6»

Το FBT-6 απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, είτε είναι αρχάριοι ή προχωρημένοι

IMG_4065__5_
Η νέα μόδα στη γυμναστική ονομάζεται Fast Body Transformation 6 και εμπνευστής της είναι ένας Έλληνας. Ο personal & weight trainer Μάκης Κοτσιρόπουλος με τη βοήθεια των καλύτερων personal trainers της Αμερικής δημιούργησε ένα νέο και πρωτοπόρο πρόγραμμα.


Το FBT-6 μέσα από ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο έχει ως στόχο να χτίσει και να τονώσει τα αδύναμα σημεία του σώματος του κάθε ασκούμενου, έχοντας θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες προπόνησης. Έτσι, ο ασκούμενος οδεύει προς τον τελικό του στόχο χωρίς να απογοητεύεται. Το FBT-6 απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, είτε είναι αρχάριοι ή προχωρημένοι, όπως επίσης και σε επαγγελματίες αθλητές.


Ο Μάκης Κοτσιρόπουλος, είναι κάτοχος αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων αμερικανικών φορέων, International Society of Sport Nutrition πάνω στην αθλητική διατροφή και American College of Sports Medicine πάνω στην αθλητική υγεία. Είναι πιστοποιημένος Trx instructor, Les Mills instructor, Gun-ex instructor, ενώ έχει παρακολουθήσει και πολυάριθμα σεμινάρια σχετικά με το functional training.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης