Η νέα μόδα στη γυμναστική λέγεται « FBT-6»

IMG_4065__5_

Το FBT-6 απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, είτε είναι αρχάριοι ή προχωρημένοι

Η νέα μόδα στη γυμναστική ονομάζεται Fast Body Transformation 6 και εμπνευστής της είναι ένας Έλληνας. Ο personal & weight trainer Μάκης Κοτσιρόπουλος με τη βοήθεια των καλύτερων personal trainers της Αμερικής δημιούργησε ένα νέο και πρωτοπόρο πρόγραμμα.


Το FBT-6 μέσα από ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο έχει ως στόχο να χτίσει και να τονώσει τα αδύναμα σημεία του σώματος του κάθε ασκούμενου, έχοντας θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες προπόνησης. Έτσι, ο ασκούμενος οδεύει προς τον τελικό του στόχο χωρίς να απογοητεύεται. Το FBT-6 απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, είτε είναι αρχάριοι ή προχωρημένοι, όπως επίσης και σε επαγγελματίες αθλητές.


Ο Μάκης Κοτσιρόπουλος, είναι κάτοχος αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων αμερικανικών φορέων, International Society of Sport Nutrition πάνω στην αθλητική διατροφή και American College of Sports Medicine πάνω στην αθλητική υγεία. Είναι πιστοποιημένος Trx instructor, Les Mills instructor, Gun-ex instructor, ενώ έχει παρακολουθήσει και πολυάριθμα σεμινάρια σχετικά με το functional training.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

διαβητικοι

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο μήνες μέχρι η απόφαση του ΕΟΠΥΥ να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ - Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί το Υπουργείο Υγείας να μεριμνήσει για την επιστροφή των καταβληθέντων ποσών που έχουν πληρώσει οι ασφαλισμένοι 

emvolio_flu

Έρευνα απέδειξε ότι οι χώρες που επιτρέπουν τον αντιγριπικό εμβολιασμό στα φαρμακεία έχουν μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τις χώρες που επιτρέπουν τον εμβολιασμό μόνο μέσω ιατρικών δομών