Υγεία, Ζωή και Παιδί

Γιατί αισθανόμαστε συνεχώς κουρασμένοι και τι πρέπει να κάνουμε

Η σύγχρονη καθημερινότητα και οι έντονοι ρυθμοί ζωής έχουν παρασύρει τους ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, σε μια διαρκή κούρσα υποχρεώσεων, που αυξάνει το άγχος και «κλέβει» τον ύπνο και την ποιότητα ζωής. 

1
Ιλαρά: Αυξάνονται τα κρούσματα - Ένας στους 2 νοσηλεύτηκε - Σε έλλειψη το εμβόλιο

Κατόπιν εορτής τα όποια μέτρα, λένε οι παιδίατροι - Αύξηση των κρουσμάτων και επέκτασή τους αναμένουν οι ειδικοί - Από τα 215 δηλωθέντα κρούσματα, τα 23 αφορούν αλλοδαπούς και τα 192 ασθενείς ελληνικής υπηκοότητας, κυρίως Ρομά - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν

13
Είναι η μετφορμίνη η ασπιρίνη του 21ου αιώνα;

Η μετφορμίνη είναι ένα αντιδιαβητικό φάρμακο πρώτης γραμμής που ιστορικά η χρήση του, όπως περιέχεται σε διάφορα βότανα, αναφέρεται ήδη από το 1500 π.Χ. σε αιγυπτιακό πάπυρο. 

Ψυχική υγεία: ολιστική φροντίδα από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση

Με κεντρικό θέμα «Το παιδί και ο έφηβος σε έναν κόσμο που αλλάζει: Διεπιστημονική προσέγγιση» διοργανώνεται το 10ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο που διεξάγεται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από  σήμερα μέχρι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ο Παράδεισος των παιδιών

Δημοσιογραφική πρόσκληση του νεοσύστατου Trikala Korinthias Network. Για τριήμερη απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας. Δεν ξέρεις αν θα πας. Δεν έχεις πού ν' αφήσεις τα παιδιά, ποιον να χρεώσεις για babysitting. “Τα παιδιά, επιβάλλονται!”, σου λένε. “Ο τόπος είναι πλασμένος για παιδιά”. 

Το Τσεκ-απ Σώζει Ζωές:τι πρέπει να κάνετε

Έφτασε η ώρα να αναλάβετε ενεργό ρόλο στη διαχείριση της υγείας σας! Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας για να συζητήσετε πότε και ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνετε. 

4
Κι όμως το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι η λεκάνη της τουαλέτας!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου τους Αριζόνα η προέκταση του χεριού μας όπως έχει γίνει σήμερα το κινητό μας τηλέφωνο μπορεί να η μεγαλύτερη εστία μικροβίων, φιλοξενώντας δέκα φορές περισσότερα βακτήρια από τη λεκάνη της τουαλέτας. 

Μια μεγάλη συμφωνία για τα JOHN NOA

Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής JOHN NOA προχώρησαν σε μια μεγάλη συμφωνία και συνεργασία για την διανομή τους στην Ελλάδα

“Μικρές Κυρίες”- “Μικροί Κύριοι”: Η νέα λατρεία των παιδιών!

Είναι μικρά, αστεία, ευκολοδιάβαστα. Θυμίζουν στα παιδιά τους μεγάλους και στους μεγάλους τον τρόπο που μας βλέπουν τα παιδιά. Έχουν ως πρωταγωνιστές καθημερινούς χαρακτήρες και ως μήνυμα ότι όλοι μπορούμε ν' αλλάξουμε προς το καλό και το καλύτερο.  Και το κυριότερο: αποτελούν τη νέα λατρεία των παιδιών!