Άγρια επεισόδια στη Χίο μεταξύ εξαγριωμένων κατοίκων και αστυνομικών που έχουν μεταβεί στο νησί στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων για τα κλειστά ελεγχόμενα κέντρα κράτησης.
Νωρίς το μεσημέρι ομάδα κατοίκων “μπούκαρε” στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν αστυνομικοί και τα έκανε γυαλιά – καρφιά.
Πληροφορίες λένε ότι το μαινόμενο πλήθος εισέβαλε στο παραθαλάσσιο resort, άρχισε να τα σπάει και να πετάνε τα πράγματα των αστυνομικώνστο δρόμο.
Ακολούθησε κλεφτοπόλεμος, έγινε χρήση χημικών, ενώ έχουν σημειωθεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και εννέα τραυματισμοί αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χίου.
Το protothema.gr επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, οι εκπρόσωποι του οποίου δεν θέλησαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.