Άρτα: Σε κρύπτες μέσα στα ρούχα του έκρυβε ηρωίνη

Άρτα: Σε κρύπτες μέσα στα ρούχα του έκρυβε ηρωίνη

Μετέφερε ποσότητες ηρωίνης σε σκόνη συνολικού βάρους 119,67 γραμμαρίων!

495553
Στοχευμένο έλεγχο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έναν Έλληνα που επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών.

Στο όχημα και τις τσέπες του υπόπτου δεν βρέθηκε κάτι επιβαρυντικό, αλλά οι πληροφορίες των αστυνομικών δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση κι έτσι έκαναν φύλλο και φτερό τα… ρούχα του, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τις ειδικά διαμορφωμένες θήκες μέσα στις οποίες έκρυβε ποσότητες ηρωίνης σε σκόνη συνολικού βάρους 119,67 γραμμαρίων! Ο δράστης συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 30 χρόνων έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας στο Καστράκι Φωκίδας και ανακάλυψαν μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 7,6 γραμμαρίων και άλλη μία αυτοσχέδια με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης