Μάνη - Υπόθεση ασέλγειας 12χρονης: Την Τετάρτη απολογείται για κακοποίηση ο παππούς της

Μάνη - Υπόθεση ασέλγειας 12χρονης: Την Τετάρτη απολογείται για κακοποίηση ο παππούς της

Το κορίτσι στη δεύτερη κατάθεσή του υποστήριξε ότι τόσο ο ιερέας όσο κι ο παππούς του προχώρησαν σε κακοποίηση - Η 12χρονη αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - Ο ιερέας είναι προσωρινά κρατούμενος

girl_ar
Η αποτροπιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στη Μάνη, με θύμα 12χρονη, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί φρίκη.

Μετά τον ιερέα, η ώρα της απολογίας έφτασε και για τον παππού της 12χρονης από τη Μάνη. Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τις δίκες του απαντήσεις για όσα ισχυρίζεται η εγγονή του, ότι δηλαδή ασέλγησε πάνω της όπως και ο ιερέας.

Το κορίτσι στη δεύτερη κατάθεση του υποστήριξε ότι τόσο ο ιερέας όσο κι ο παππούς του ασέλγησαν πάνω της. Μάλιστα αποκαλεί τον ιερέα... μπαμπά.

Η 12χρονη αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στη μητέρα της αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι ο ιερέας την απειλούσε για να μην μιλήσει.

Η μητέρα της επιμένει ότι ο παππούς δεν έχει πειράξει την κόρη της. Παραδέχεται ότι τη χτύπησε μια φορά. «Για όλα φταίει ο ιερέας» είπε με δάκρυα στα μάτια, ενώ θα ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της.

Η ανάκριση για την υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή. Ο ιερέας είναι προσωρινά κρατούμενος και την Τετάρτη θα αποφασισθεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι κι ο παππούς της μικρής.

Κλείσιμο
Κρίσιμη η κατάθεση του παππού


Μαρτυρία - σοκ για τον βιασμό της 12χρονης στη Μάνη: Η γιαγιά γνώριζε τις ασελγείς πράξεις του παππού

Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση του κοριτσιού βάζει και πάλι στο κάδρο των ευθυνών τον παππού αλλά και τη γιαγιά του παιδιού.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη: «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης