Θεσσαλονίκη: Νεαροί κρεμιούνται σε αστικό λεωφορείο που βρίσκεται εν κινήσει
Οι δύο νεαροί κρεμάστηκαν από την πίσω πλευρά του λεωφορείου «1Ν» που πραγματοποιεί τη νυχτερινή διαδρομή με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ αυτό βρίσκεται εν κινήσει!
Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, δύο νεαροί επέλεξαν έναν διαφορετικό και συνάμα ριψοκίνδυνο τρόπο προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.
Ειδικότερα, έχουν κρεμαστεί στο πίσω μέρος του αστικού λεωφορείου της γραμμής "Ν1" σαν... κασκαντέρ, προκειμένου να μετακινηθούν, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα - γράμματα.
Όπως μαρτυρά μάλιστα το βίντεο, ο ένας από τους δύο έχει άγιο, αφού ενώ το λεωφορείο βρίσκεται εν κινήσει, δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο και πέφτει στο οδόστρωμα, ενώ δίπλα του περνούν αυτοκίνητα.
Ανάλογο περιστατικό έχει σημειωθεί και στην Αθήνα με νεαρά άτομα να σκαρφαλώνουν σε τραμ την ώρα που εκείνο κινείται.
Δείτε βίντεο: Νεαροί κρεμιούνται σε αστικό λεωφορείο που βρίσκεται εν κινήσει στην Θεσσαλονίκη!
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.