Βόλος: 80χρονη συγχώρεσε τον 19χρονο ληστή που την τραυμάτισε!

Βόλος: 80χρονη συγχώρεσε τον 19χρονο ληστή που την τραυμάτισε!

Η ηλικιωμένη είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα - Ο επίδοξος ληστής την είχε ρίξει στο οδόστρωμα και την έσερνε για να την πάρει την τσάντα 

gria
Το προσωπικό δράμα του νεαρού τοξικομανή που την έκανε να υποφέρει σέρνοντάς την στον δρόμο στον Βόλο για να αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα όλα κι όλα 20 ευρώ, λύγισε μια καλόκαρδη ηλικιωμένη η οποία τον συγχώρησε και του έδωσε ευκαιρία να αλλάξει ζωή, ζητώντας να μην διωχθεί ποινικά!

Η 80χρονη γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και εκδορές στις αρχές Οκτωβρίου όταν ο 19χρονος δράστης την έριξε στο οδόστρωμα και την έσερνε για να αρπάξει την τσάντα. Όμως, λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών. Κατά την απολογία του, που αποκάλυψε ο «Ταχυδρόμος», αποκαλύφθηκε ότι είχε παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης για έξι μήνες με την πίεση των γονέων του, αλλά το εγκατέλειψε μετά τη ληστεία.

Η συμπονετική γριούλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη για να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία κι έτσι ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, αλλά και την υποχρέωση να δίνει δύο φορές τον μήνα το παρών στην Ασφάλεια και να συνεχίσει να παρακολουθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης