Απορρίφθηκε αίτημα χορήγησης άδειας στον Κουφοντίνα

Απορρίφθηκε αίτημα χορήγησης άδειας στον Κουφοντίνα

Ο πολυισοβίτης έχει το δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή κατά της απόρριψης του αιτήματός του, η οποία θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο Βόλου

koufontinas
Ένα ακόμη αίτημα του μέλους της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, το 7ο κατά σειρά, για χορήγηση νέας άδειας απορρίφθηκε και μάλιστα ομόφωνα από το Συμβούλιο των φυλακών Βόλου.

Πάντως, αυτή τη φορά, εκτός από τον εισαγγελέα, ο οποίος και τις προηγούμενες φορές είχε ασκήσει «βέτο» κατά την άδεια του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, αρνητική ήταν και η ψήφος των άλλων δύο μελών του Συμβουλίου, δηλαδή της διευθύντριας των φυλακών και της κοινωνικής λειτουργού.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κρατούμενου, μάλιστα, τα δύο τελευταία πρόσωπα ήταν τα ίδια που τις προηγούμενες φορές είχαν ταχθεί υπέρ της χορήγησης άδειας στον κρατούμενο.

Εκ του νόμου ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει το δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή κατά της απόρριψης του αιτήματος του, η οποία θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο Βόλου, το οποίο όμως, όλες τις προηγούμενες φορές είχε εκδώσει απορριπτικό βούλευμα και είχε πει «όχι» στη χορήγηση άδειας στον πολυισοβίτη της 17Ν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε ισάριθμες δολοφονίες στο πλαίσιο της δράσης του ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης