Αλεξανδρούπολη: Σκύλος της αστυνομίας ανακάλυψε κρύπτη με ναρκωτικά σε αυτοκίνητο κλέφτη

Αλεξανδρούπολη: Σκύλος της αστυνομίας ανακάλυψε κρύπτη με ναρκωτικά σε αυτοκίνητο κλέφτη

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο δράστης είχε κλέψει ένα κινητό από την υπάλληλο ενός καταστήματος

xasissss
Άμεσα εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δυο κλοπές που είχε διαπράξει το πρωί της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη ένας 38χρονος Έλληνας και έστησαν μπλόκο στο αυτοκίνητό του, στο οποίο ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους ανακάλυψε μια κρύπτη με ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο δράστης είχε κλέψει ένα κινητό από την υπάλληλο ενός καταστήματος στο οποίο μπήκε δήθεν για να αγοράσει καφέ και, αμέσως μετά, διέρρηξε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και «ξήλωσε» το ταμπλό του! Το ταμπλό δεν βρέθηκε, όμως στην κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκαν 100 ευρώ, ένα μαχαίρι και το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο κατασχέθηκε, το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο εσωτερικό της οποίας ανακάλυψε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 296,4 γραμμαρίων, 27 ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας, μια πίπα καπνίσματος και έξι λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Ο 38χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστώσει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης