Η Ξένη Δημητρίου πέρσι εδίωξε πειθαρχικά τους εισαγγελείς που έδωσαν άδεια στον Κουφοντίνα!

koufo_main01

Και τώρα παρεμβαίνει η ίδια για να πάρει άδεια!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ξένη Δημητρίου που πέρσι είχε ζητήσει την πειθαρχική δίωξη δυο εισαγγελέων που είχαν συναινέσει στην χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα τώρα υιοθετεί τελείως διαφορετική στάση και ασκεί αναίρεση στο βούλευμα για την απόρριψη του αιτήματος του «Λουκά» της 17Ν ανοίγοντας έτσι τον δρόμο, ώστε να του χορηγηθεί αυτό που θέλει. 

Ηταν Ιούνιος του 2018 όταν η Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δύο εισαγγελείς διότι «η έγκρισή του στο αίτημα Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας «αντίκειται στις υποχρεώσεις του που απορρέουν από το Σύνταγμα και τις κείμενες διατάξεις, θίγει το κύρος της δικαιοσύνης και του εισαγγελικού λειτουργήματος και συνιστά το πειθαρχικό παράπτωμα της “παράβασης διατάξεως που αναφέρεται στην απονομή της δικαιοσύνης…“ και συγκεκριμένα της πλημμελούς άσκησης των υπηρεσιακών του καθηκόντων, σε σχέση με τις (υπηρεσιακές του) ενέργειες κατά την χορήγηση αδείας στο Δημήτριο Κουφοντίνα».

Μάλιστα τότε ο Κουφοντίνας είχε βγει και είχε εξαπολύσει επίθεση στην κ. Δημητρίου λέγοντας ότι παρενέβη σε ένα θέμα κρίσης και συνείδησης των εισαγγελέων και μιλώντας για εκφοβισμό των δύο εισαγγελέων.

ΣΧΟΛΙΑ (77)

ΚΟΥΦΟΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TO ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΤΟΣΚΑΣΕ.....

Εισαγγελείς

Ο οποιος εισαγγελέας είναι δημόσιος υπάλληλος, άρα ένας εισαγγελέας στα πάνω πατώματα είναι συνήθως (πάντα) κομματόσκυλο, βλέπε και «αξιοκρατία»... τέλεια και παύλα

ZZ

Μπορδέλο χώρα , μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν μας σέβονται ακόμη και οι πεθαμένοι .

Για

την περίπτωση του Κουφοντίνα, ο Μητσοτάκης και οι Αμερικανοί, έχουν απόλυτο δίκιο.

Καημένη Ελλάδα

Η βρώμα ξεκινά από το κεφάλι. Βρώμα στην πολιτική, βρώμα και στην "τυφλή" για τους τρομοκράτες και εγκληματίες Θεσσαλονίκη.

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ.

ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 30-06-2019 Η κα.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΕΟ ΕΣΙΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

Greek

Όταν αλλάξει κυβέρνηση δεν νομίζω να ξαναπάρει άδεια μέχρι να ψοφήσει......

Παναγιώτης

Εκεί που άσκησαν το λειτούργημα τους οι Τερτσέτης και Πολυζωίδης, εκεί τώρα κρεμάνε οι γύφτο συριζαίες τα νταούλια τους. Εκπεσμός των αξιών, επικράτηση της λιγουρας των μετά την σύνταξη αξιωμάτων.

Λέμε στο χωριό μου ότι ,

Ο φόβος φυλάει τα έρημα ..

Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ =ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

475580

Σε έξαρση το φαινόμενο της παιδικής εργασίας στη Θεσσαλονίκη -  Κατά το πρώτο 9μηνο εντοπίστηκαν 749 παιδιά να ζούνε στον δρόμο έναντι 500 πέρσι αναφέρουν  οι Ομάδες Κοινωνικής Εργασίας (Streetwork) της ΑΡΣΙΣ

1