Καιρός: Έρχονται 30άρια - Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες

Καιρός: Έρχονται 30άρια - Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες

Οδεύοντας προς τις  Ευρωεκλογές 2019  και τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ο καιρός φαίνεται να υιοθετεί καλοκαιρινούς ρυθμούς -  Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της επόμενης εβδομάδας

kairos_ilios
Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν και ο καιρός τη ημέρα της κάλπης δείχνει να απασχολεί όλο και μεγαλύτερο κοινό. Αν και η κακοκαιρία πλήττει τη χώρα αυτή την εβδομάδα, με βροχές, καταιγίδες και κρύο, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος σιγά σιγά ανεβαίνει κι άλλο, αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας τοπικά τους 30 βαθμούς.

Οδεύοντας προς τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ο καιρός φαίνεται να υιοθετεί καλοκαιρινούς ρυθμούς.

savvato_emi_temp

kiriaki_emi_temp
Όπως μαρτυρούν οι χάρτες πρόγνωσης της ΕΜΥ τα 30άρια συνεχίζουν και στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, «σφραγίζοντας» την καλοκαιρία που αναμένεται στη χώρα. 

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της επόμενης εβδομάδας. Οδεύοντας προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου ο καιρός θα διατηρηθεί καλός και η θερμοκρασία δείχνει να κυμαίνεται κοντά στους 30 βαθμούς. Η πιο ζεστή ημέρα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι η Πέμπτη 23 Μαΐου, όπου η θερμοκρασία τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τους 33 βαθμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης