Κέρκυρα: Στη φυλακή 21χρονος Ρομά που απήγαγε 15χρονη

Κέρκυρα: Στη φυλακή 21χρονος Ρομά που απήγαγε 15χρονη

Κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό της ανήλικης κοπέλας - Τον κατήγγειλαν οι γονείς της

astynomia-peripoliko-tessera
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ένας 21χρονος Ρομά ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αποπλάνησης, του βιασμού και της εκούσιας απαγωγής μιας ανήλικης ομόφυλής του.

Μετά την καταγγελία που υπέβαλαν στις αρχές οι γονείς της 15χρονης Ρομά η οποία οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με παραγγελία του εισαγγελέα και εξετάστηκε από την ιατροδικαστή, η οποία επιβεβαίωσε όσα ισχυρίζονταν οι δικοί της. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον 21χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη.

*** Χαμός έγινε σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο από τα Χανιά προς το Ρέθυμνο, όταν μια ανήλικη μαθήτρια άρχισε να φωνάζει εναντίον ενός 35χρονου από την Συρία, ο οποίος φέρεται να τις έκανε χειρονομίες σε διάφορα σημεία του σώματός της την στιγμή που ετοιμαζόταν να αποβιβαστεί! Ο αλλοδαπός συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι σταμάτησαν το λεωφορείο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης