Λαμία: Ταυτοποίησαν τους Ρομά που λήστεψαν ηλικιωμένο

Λαμία: Ταυτοποίησαν τους Ρομά που λήστεψαν ηλικιωμένο

Πρόκειται για έναν 19χρονο και μια 24χρονη, που επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο και άρπαξαν από την τσέπη του 750 ευρώ

astynomia-peripoliko-ena
Τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων στο κέντρο της Λαμίας, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ζευγαριού των νεαρών Ρομά που είχαν ληστέψει έναν 71χρονο μέσα στο γραφείο του όπου είχαν μπει με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ρωτήσουν για ένα σπίτι που ενοικιάζεται.

Πρόκειται για έναν 19χρονο και μια 24χρονη, οι οποίοι επιτέθηκαν στον άτυχο ηλικιωμένο όταν βεβαιώθηκαν πως ήταν μόνος, του, τον ακινητοποίησαν ρίχνοντάς τον στο δάπεδο και άρπαξαν από την τσέπη του παντελονιού του το πορτοφόλι του που είχε μέσα 750 ευρώ. Το ζευγάρι δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για ληστεία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Στο μεταξύ, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η προανάκριση για την ταυτοποίηση των δυο γυναικών Ρομά που είχαν εισβάλει το μεσημέρι της Πέμπτης στο διαμέρισμα ενός 63χρονου με κινητικά προβλήματα παραβιάζοντας την είσοδο και άρπαξαν 46 ευρώ, ενώ ο 36χρονος συνεργός τους χτύπησε τον ανυπεράσπιστο άνδρα με γροθιά στο πρόσωπο. Ο δράστης, που είναι σεσημασμένος για πολλά αδικήματα, συνελήφθη αργότερα από άνδρες της Ασφαλείας αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των δυο γυναικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης