«Ορφανές» σακούλες με δέκα κιλά χασίς στην Αρκαδία

«Ορφανές» σακούλες με δέκα κιλά χασίς στην Αρκαδία

Στην έρευνα εντοπίστηκαν κρυμμένες μέσα στην βλάστηση δυο μαύρες σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10,1 κιλών

sakoules_xasis
Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης και τους οδήγησαν να «χτενίσουν» μια θαμνώδη έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για να ξετρυπώσουν ένα «ορφανό» φορτίο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, αποδείχθηκαν σωστές.

Κατά την διάρκεια της έρευνας το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκαν κρυμμένες μέσα στην βλάστηση δυο μαύρες σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10,1 κιλών. Ωστόσο, παρά το καρτέρι που έστησαν οι αστυνομικοί και κράτησε ως το πρωί της Πέμπτης, κανείς δεν εμφανίστηκε για να τις παραλάβει.

Μετά από αυτά, οι σακούλες με το περιεχόμενό τους κατασχέθηκαν και φυλάσσονται στις αποθήκες της Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τόσο αυτού που τις είχε κρύψει, όσο και αυτού ή αυτών για τον οποίο προορίζονταν τα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης