Θεσπρωτία: Εντοπίστηκε «ορφανό» φορτίο με 77 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Εντοπίστηκε «ορφανό» φορτίο με 77 κιλά χασίς

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες και εντόπισαν τους «ορφανούς» σάκους – Οι σάκοι εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή δίπλα στην επαρχιακή οδό Φιλιατών – Τσαμαντά

astynomia_7
Δεν έφτασε ποτέ στον τελικό προορισμό του το φορτίο με τη μεγάλη ποσότητα χασίς που έκρυψαν πιθανότατα Αλβανοί σε μια δασική περιοχή δίπλα στην επαρχιακή οδό Φιλιατών – Τσαμαντά, κοντά στην κοινότητα Καμίτσανη των Φιλιατών Θεσπρωτίας, που απέχει ελάχιστα από τα σύνορα με την γειτονική χώρα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, που είχαν πληροφορίες ότι στην περιοχή επρόκειτο να γίνει αλισβερίσι και την «χτένισαν» κυριολεκτικά, ανακάλυψαν κρυμμένους τους «ορφανούς» σάκους που περιείχαν 57 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 760 γραμμαρίων. Φαίνεται, όμως, ότι οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τους επίδοξους παραλήπτες.

Μετά από «καραούλι» αρκετών ωρών και αφού κανείς δεν εμφανίστηκε για να παραλάβει τα ναρκωτικά, οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν το φορτίο και το μετέφεραν στην Ηγουμενίτσα, όπου διενεργούν προανάκριση στην προσπάθειά τους να εξακριβώσουν τα στοιχεία αυτών που θα το παραλάμβαναν για να το διακινήσουν στο εσωτερικό της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης