Καλοντυμένες γυναίκες ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Ζάκυνθο

Καλοντυμένες γυναίκες ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Ζάκυνθο

Χτύπησαν την πόρτα του άτυχου 90χρονου και του έπιασαν την κουβέντα με διάφορα προσχήματα

astynomia-1-1-768x659
Έρευνες σε όλη τη Ζάκυνθο διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλυκών και άλλων περιοχών, για να εντοπίσουν τις δύο καλοντυμένες γυναίκες που άρπαξαν τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου στο ημιορεινό χωριό Βολίμες του δήμου Ελατίων.

Οι δράστιδες χτύπησαν την πόρτα του άτυχου 90χρονου και του έπιασαν την κουβέντα με διάφορα προσχήματα. Όμως, τον εγκλώβισαν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του, δίνοντας την ευκαιρία σε άγνωστους συνεργούς τους να ερευνήσουν τα δωμάτια! Παρ’ όλο που ο ηλικιωμένος προσπάθησε να ξεφύγει, οι δύο γυναίκες χρησιμοποίησαν βία για να τον κρατήσουν στον χώρο. Όταν οι συνεργοί τους τελείωσαν τη «δουλειά», έφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκαν παρά τις έρευνες.

*** Μέσα σε ένα κατάστημα στο Αγρίνιο κατάφερε να μια άγνωστη γυναίκα να ξαφρίσει μια 73χρονη πελάτισσα, πιάνοντάς της την κουβέντα και βάζοντας το χέρι της στην τσάντα της. Η δράστιδα, που είναι πιθανότατα τσιγγάνα, άρπαξε από την τσάντα 115 ευρώ και έγινε καπνός πριν το αντιληφθεί η ηλικιωμένη, που ειδοποίησε την Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί αναζητούν τη «μακρυχέρα» και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης