Τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στηρίζει ο πρώην πρύτανης Αχιλλέας Ζαπράνης για την δημαρχία Θεσσαλονίκης
O πρώην πρύτανης υπογράμμισε ότι ο κ.Παπαμιμίκος μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις και μετά την εκλογή του - Αναφορικά με την υποψηφιότητά του για βουλευτής με την ΝΔ, απάντησε ότι «δεν τον απασχολεί αυτήν τη στιγμή»
Τη στήριξη στον Ανδρέα Παπαμιμίκο ως τον καταλληλότερο για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης.
Ο κ. Ζαπράνης αναγνώρισε ότι υπάρχουν πολύ ικανά στελέχη στις υποψηφιότητες για τη δημαρχία, που έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστά, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι ο κ.Παπαμιμίκος είναι ικανός να αντεπεξέλθει σε αυτήν την πρόκληση και μετά την εκλογή του.
Απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον ίδιο να κατεβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ότι είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί αυτή τη στιγμή.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί