Ηγουμενίτσα: Έκοβε παράνομα πεύκα και «βύθισε» στο σκοτάδι ολόκληρη περιοχή

Ηγουμενίτσα: Έκοβε παράνομα πεύκα και «βύθισε» στο σκοτάδι ολόκληρη περιοχή

Ο δράστης είναι ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος έγινε... λαγός όταν είδε τα κλαδιά των πεύκων να πέφτουν πάνω σε δύο κολώνες ηλεκτροδότησης και να τις γκρεμίζουν

dentra_kommena
Τα έκανε... μαντάρα ένας λαθροϋλοτόμος που διάλεξε το αλσύλλιο στο κοινοτικό διαμέρισμα του Βασιλικού Ηγουμενίτσας για να κόψει παράνομα ξύλα για τον χειμώνα! Τα πεύκα που έκοψε έπεσαν πάνω σε καλώδια της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή να βυθιστεί στο σκοτάδι!

Ο δράστης είναι ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος έγινε... λαγός όταν είδε τα κλαδιά των πεύκων να πέφτουν πάνω σε δύο κολώνες ηλεκτροδότησης και να τις γκρεμίζουν! Όμως, κάποιοι τον είδαν να απομακρύνεται και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Ηγουμενίτσας, οι οποίοι τον αναζήτησαν, τον βρήκαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν και τα παράνομα υλοτομημένα πεύκα.

Σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς δικογραφία για παράνομη υλοτομία, πρόκληση διακεκριμένων φθορών σε δημόσια περιουσία και διατάραξη κοινής ειρήνης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Τα συνεργεία του δήμου Ηγουμενίτσας έσπευσαν να ξαναστήσουν τις κολώνες για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης