Ζαγοραίος: Παρερμηνεύθηκε το έγγραφο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις φωτιές

dimitriou

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος και διενεργεί την έρευνα για τις  φονικές πυρκαγιές λέει  ότι είναι άδικες οι επιθέσεις εις βάρος της κ.Δημητρίου και «δεν υπάρχουν παρεμβάσεις» στην έρευνα

Δεν υπάρχουν «παρεμβάσεις» στην έρευνα για τις πυρκαγιές και «το έγγραφο της που αφορά την έρευνα της Γενικής Επιθεωρήτριας προφανώς παρερμηνεύτηκε», λέει τώρα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος και διενεργεί την έρευνα για την φονικές πυρκαγιές. Αφορμή για την έκδοσή του δελτίου Τύπου από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας, αποτέλεσαν τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν, σχετικά με το έγγραφο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου    Ξένης Δημητρίου με το οποίο του ζητούσε να περιμένει το πόρισμα των πειθαρχικών ερευνών για να προχωρήσει στις περαιτέρω ενέργειές του όσον αφορά στην απόδοση ποινικών ευθυνών για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική. Ο κ. Ζαγοραίος κάνει επίσης λόγο για άδικες επιθέσεις σε βάρος της κυρίας Δημητρίου και επισημαίνει πως η έρευνα για τις πυρκαγιές προχωρά.


Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει ως εξής:


«Αναφορικά με τα όσα γράφονται και αναφέρονται σχετικά με «παρεμβάσεις» στην έρευνα για την πυρκαγιά της 23/7/2018 θα ήθελα να διευκρινίσω τα κάτωθι: Η έρευνα για την πυρκαγιά ξεκίνησε με παραγγελία της κ. Εισαγγελέως του ΑΠ. Από την πρώτη στιγμή η κ. Εισαγγελέας στάθηκε, όπως πάντα κατά τη διάρκεια της θητείας της, αρωγός σε οποιοδήποτε ζήτημα χρειαστήκαμε τη βοήθειά της. Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση εκ μέρους της στην έρευνά μας με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν τίθεται ζήτημα αναδιπλώσεως της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου καθόσον έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή την βούλησή της να ολοκληρωθεί η έρευνα το ταχύτερο δυνατό και από τους ίδιους τους εισαγγελείς που ξεκίνησαν την έρευνα. Το έγγραφο που αφορά την έρευνα της Γενικής Επιθεωρήτριας προφανώς παρερμηνεύτηκε. Οι επιθέσεις που δέχεται η κ. Εισαγγελέας είναι το λιγότερο άδικες για έναν άνθρωπο που στήριξε με το έργο του την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Η έρευνα για την πυρκαγιά της 23/7/2018 συνεχίζεται κανονικά και με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

φασίστας

Είναι απολύτως σαφές ότι κανείς δεν είπε "να μην γίνει έρευνα", πρόκειται για παρερμηνεία. Αυτό που ζητήθηκε ήταν "έρευνα να μην γίνει" που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η λέξη έρευνα στην μια περίπτωση είναι πρώτη και στην άλλη τελευταία, μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό! Αλλά έτσι αχάριστος είναι ο λαός, έτοιμος αμέσως να υποψιαστεί και να κατηγορήσει τους τιμημένους αριστεροροδεξιοκεντροακροδεξιοαριστερούς που κυβερνούν την χώρα.

ΜΠΡΑΒΟ!

Ησύχασα τώρα! Είπα κι εγώ, είναι δυνατόν η κυρια Προϊσταμένη να διέπραξε τοιουτον ατόπημα; Επι της παρούσης κυβερνήσεως, δεν συμβαίνουν τοιαύτα!

ΘΕΜΙΣ

Δεν είδα γνωρίζω το περιεχόμενο του εγγράφου της κ. ΕισΑΠ. Τελικά τί σας ζητούσε με το έγγραφό της κ. Εισαγγελέα; Αν όντως ζητούσε να αναμένετε το πόρισμα των πειθαρχικών ερευνών συνταχθεισόμενο παρά της κ. Παπασπύρου για να προχωρήσετε στις περαιτέρω ενέργειές σας όσον αφορά στην απόδοση ποινικών ευθυνών για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική, τότε πρόκειται για ανάσχεση.

Και...

...συ είσαι πράκτορας του Τσίπρα! Όλοι είστε πράκτορες του Τσίπρα, ανθέλληνες, προδότες, κουμουνιστοσυμμορίτες, όργανα του Σόρος..., ίσως και του Σώρρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekab12

Με βάση το σχέδιο που καταρτίζει το ΕΚΑΒ εξετάζεται το ενδεχόμενο εύρεσης σημείου στέγασης νέου Τομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της ανταπόκρισης σε επείγοντα περιστατικά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης

kakopoiisi

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 8 χρόνια κάθειρξη αλλά τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να μην ξαναπλησιάσει το παιδί - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του παιδιού στις Αρχές