Στους 50 ανέρχεται πλέον ο επίσημος απολογισμός των νεκρών, σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Νωρίτερα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, είχε ανακοινώσει ότι οι νεκροί ήταν 49 και οι τραυματίες 172.
. Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη προέβη πριν από λίγο σε ενημέρωση για τα μέτωπα των πυρκαγιών που είναι ενεργά σε όλη τη χώρα. Η κ. Μαλλίρη είπε πως η ταχύτητα της φωτιάς εξαπλώθηκε αστραπιαία με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην προλάβουν να σωθούν αν και βρισκόντουσαν μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα ενώ κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα σπίτια τους. Όσον αφορά τους αγνοούμενους η εκπρόσωπος Τύπου καλεί τους συγγενείς να τηλεφωνούν στο 199 και να ενημερώνουν για τους ανθρώπους τους.
Πιο συγκεκριμένα στο μέτωπο των τραυματιών είναι 156 ενήλικοι, εκ των οποίων 11 είναι διασωληνωμένοι, καθώς και 16 παιδιά - χωρίς να κινδυνεύει κανένας από αυτούς.
Οι φωτιές τώρα σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής:
Αέρας – Γεράνεια Όρη
Καλλιτεχνούπολη
Δεμενό –Κιάτο Κορινθίας
Μετόχι Βρυσών - Χανιά, Κρήτης
Κλείσιμο
Χλωμό –Δήμου Λοκρών
Πανόραμα Αγίων Αποστόλων, Δήμος Ωροπού (σε ύφεση)
Σουσάκι, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας
Ακούστε αναλυτικά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τα ενεργά μέτωπα σε όλη τη χώρα και τις δυνάμεις που επιχειρούν στα ενεργά μέτωπα.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.