Πλούσια δράση σε κλοπές σε όλη την Ελλάδα από ανήλικες κοπέλες

Πλούσια δράση σε κλοπές σε όλη την Ελλάδα από ανήλικες κοπέλες

Περιστατικά σε Ναύπακτο, Σέρρες, Λάρισα 

listia
Όχι μόνο έπεσε το όριο ηλικίας στη λεγόμενη μικροεγκληματικότητα, αλλά άλλαξε και… φύλο! Όλο και περισσότερα ανήλικα κορίτσια καταφεύγουν σε κάθε μορφής κλοπές για να βγάλουν χαρτζιλίκι, όπως αποδεικνύεται από τις απανωτές συλλήψεις που έγιναν μόλις μέσα σε ένα 24ωρο σε όλη τη χώρα.

Στη Ναύπακτο, δύο ανήλικα κορίτσια μπήκαν σε ένα κατάστημα ως πελάτισσες, το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά ξάφρισαν 50 ασημένια κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή! Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μία που είναι μόλις 16 χρόνων και τη μητέρα της που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούν την 17χρονη συνεργό της και τους γονείς της.

*** Στις Σέρρες, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας εξιχνίασαν δυο διαφορετικές υποθέσεις κλοπών με ανήλικες δράστιδες. Στην πρώτη, σχηματίστηκε δικογραφία για δύο ανήλικες από τις οποίες συνελήφθη η μία, καθώς την περασμένη Πέμπτη πλησίασαν έναν ηλικιωμένο και του άρπαξαν το πορτοφόλι με 670 ευρώ.

*** Στη δεύτερη, εξακριβώθηκε ότι μια ανήλικη και μια 20χρονη διέρρηξαν τον περασμένο Απρίλιο το σπίτι μιας ηλικιωμένης σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν, υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Άλλη μια κλοπή με «άρωμα» γυναίκας έγινε στη Λάρισα, αλλά η δράστιδα ήταν ενήλικη! Πρόκειται για μια 49χρονη που συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης καθώς, λίγο νωρίτερα, είχε τρυπώσει σε ένα σπίτι και είχε κλέψει χρήματα που βρέθηκαν πάνω της και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης