Οικογενειακός φίλος ασέλγησε σε 14χρονη στα Καμένα Βούρλα

depressed-girl

Μια υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

Με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Λαμίας, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας ένας 53χρονος που κατηγορείται ότι είχε ασελγήσει σε μια 14χρονη στα Καμένα Βούρλα, εκμεταλλευόμενος την στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με την οικογένειά της!

Η υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη Φθιώτιδα όπου έχουν αποκαλυφθεί πλήθος παρόμοιες τον τελευταίο καιρό, αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να πει στους γονείς του όσα του συνέβησαν πριν από περίπου ένα χρόνο που ήταν μόλις 13 χρόνων. Αμέσως πήγαν στην Ασφάλεια και υπέβαλαν μήνυση κατά του οικογενειακού τους φίλου.

Η καταγγελία προωθήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και, όταν ολοκληρώθηκαν η έρευνα και οι καταθέσεις της 14χρονης και των υπόλοιπων μαρτύρων, ασκήθηκε δίωξη στον 53χρονο για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. Στη συνέχεια, εκδόθηκε το ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη και θα οδηγηθεί σε κύρια ανάκριση.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Έρμα μαντριά γιομάτα λύκους χ

"Ο λύκος από τα μετρημένα τρώει" Τα περισσότερα σεξουαλικά εγκλήματα γίνονται μέσα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, οι αυτουργοί έχουν εύκολη πρόσβαση μέσα στις "οικογένειες", ως συνήθως διαλυμένες οικογένειες, συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με τις μητέρες και μετά διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα στα ανήλικα παιδιά!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης