Χασισοφυτεία με 68 δενδρύλλια στα ορεινά της Φωκίδας

Fwk

Η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητα των καλλιεργητών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου στην Φωκίδα, για να ανακαλύψουν την ταυτότητα των αγνώστων καλλιεργητών που είχαν δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε μια δύσβατη δασική περιοχή του Τρίκορφου Δωρίδας.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει από μέρες την χασισοφυτεία με τα συνολικά 68 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούνταν στο έδαφος, αλλά την παρακολουθούσαν διακριτικά περιμένοντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές για να τρυγήσουν χασισόδεντρα, το ύψος των οποίων έφτανε το ένα μέτρο.

Ωστόσο, η παρουσία τους στην περιοχή πρέπει να έγινε αντιληπτή γιατί κανένας δεν εμφανίστηκε κι έτσι, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση του χώρου, αποφάσισαν να ξεριζώσουν τα δενδρύλλια τα οποία κατασχέθηκαν και να σχηματίσουν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων.

ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε

Αφήστε καλέ μην τους ψάχνετε! Το περιβάλλον φροντίζουν και καλλιεργούν για περισσότερο οξυγόνο! Αμάν! Εγώ θα σας ταλέω όλα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

akyvernito

Οι επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο είναι όλοι καλά στην υγεία τους και επιβιβάστηκαν στο φορτηγό «IVER ACCORD», σημαίας Γιβραλτάρ, ενώ εν συνεχεία μετεπιβιβάστηκαν, το απόγευμα, στο σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά

paidia

Εξετάστηκαν από επταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο - Ο 35χρονος απαγωγέας φέρεται να είχε ναρκώσει τα παιδιά