Χασισοφυτεία με 68 δενδρύλλια στα ορεινά της Φωκίδας

Fwk

Η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητα των καλλιεργητών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου στην Φωκίδα, για να ανακαλύψουν την ταυτότητα των αγνώστων καλλιεργητών που είχαν δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε μια δύσβατη δασική περιοχή του Τρίκορφου Δωρίδας.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει από μέρες την χασισοφυτεία με τα συνολικά 68 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούνταν στο έδαφος, αλλά την παρακολουθούσαν διακριτικά περιμένοντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές για να τρυγήσουν χασισόδεντρα, το ύψος των οποίων έφτανε το ένα μέτρο.

Ωστόσο, η παρουσία τους στην περιοχή πρέπει να έγινε αντιληπτή γιατί κανένας δεν εμφανίστηκε κι έτσι, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση του χώρου, αποφάσισαν να ξεριζώσουν τα δενδρύλλια τα οποία κατασχέθηκαν και να σχηματίσουν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αφήστε

Αφήστε καλέ μην τους ψάχνετε! Το περιβάλλον φροντίζουν και καλλιεργούν για περισσότερο οξυγόνο! Αμάν! Εγώ θα σας ταλέω όλα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

perioliko

Οι συνεχείς προσαγωγές μεταναστών από την παραλιακή ζώνη της πόλης και τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην εξιχνίαση του περιστατικού

uhssyfew

«Πήρατε από κάθε γιατρό από 50-100.000 ευρώ μεικτά τα τελευταία 6 χρόνια, και τώρα πάτε να μας βουλώσετε με μία εφάπαξ δόση» ειπε ο Ηλίας Σιώρας - «Αν δεν τα θέλετε να μην τα πάρετε» η απάντηση Πολάκη