Χασισοφυτεία με 68 δενδρύλλια στα ορεινά της Φωκίδας

Fwk

Η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητα των καλλιεργητών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου στην Φωκίδα, για να ανακαλύψουν την ταυτότητα των αγνώστων καλλιεργητών που είχαν δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε μια δύσβατη δασική περιοχή του Τρίκορφου Δωρίδας.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει από μέρες την χασισοφυτεία με τα συνολικά 68 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούνταν στο έδαφος, αλλά την παρακολουθούσαν διακριτικά περιμένοντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές για να τρυγήσουν χασισόδεντρα, το ύψος των οποίων έφτανε το ένα μέτρο.

Ωστόσο, η παρουσία τους στην περιοχή πρέπει να έγινε αντιληπτή γιατί κανένας δεν εμφανίστηκε κι έτσι, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση του χώρου, αποφάσισαν να ξεριζώσουν τα δενδρύλλια τα οποία κατασχέθηκαν και να σχηματίσουν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αφήστε

Αφήστε καλέ μην τους ψάχνετε! Το περιβάλλον φροντίζουν και καλλιεργούν για περισσότερο οξυγόνο! Αμάν! Εγώ θα σας ταλέω όλα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavroglou_8

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι τροπολογίες του για το νέο σύστημα του διορισμού των εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008

danellis_nai

Δύο άτομα που κινούνταν κοντά στο σπίτι του βουλευτή, θεωρήθηκαν ύποπτα και ελέγχθηκαν από αστυνομικούς, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο - Δεν βρέθηκε και κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός, έπειτα από την έρευνα ανδρών του ΤΕΕΜ στο σημείο

17