«Η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών καλεί την Πέμπτη 17/05/2018 και ώρα 13.00 μ.μ στο πάνω μέρος της Πλ. Γεωργίου σε κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν στην πόλη της Πάτρας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΥΚΑ.
Εν τω μεταξύ, μετά και τα χθεσινά επεισόδια, σε επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία, άνδρες της οποίας αναμένεται να βρεθούν έξω από συμβολαιογραφεία όπου είναι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.