Δολοφονία Μαλτέζας δημοσιογράφου: «Όχι» του Εφετείου Αθηνών στην έκδοση της Ρωσίδας πληροφοριοδότη

malteza

Διατάχθηκε παράλληλα η άρση της κράτησής της

Στην απόρριψη και των δύο αιτημάτων που είχαν καταθέσει οι δικαστικές αρχές της Μάλτας για την έκδοση της Ρωσίδας Μαρίας Εφίμοβα προχώρησε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, διατάσσοντας παράλληλα την άρση της κράτησής της.

Της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου είχε προηγηθεί σχετική εισήγηση της εισαγγελέως κυρίας Ευγενίας Κυβέλου η οποία χαρακτήρισε τα ευρωπαϊκά εντάλματα εν μέρει ασαφή, αόριστα, αλλά και παράτυπα, καθώς φέρουν ίδια ημερομηνία με τα εθνικά.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα είναι ήσσονος σημασίας τα αδικήματα που δεν δικαιολογούν την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων για την 36χρονη Ρωσίδα.

Η Μαρία Εμίφοβα θεωρείται βασική πληροφοριοδοτρια της δολοφονηθείσας Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνι Γκαρουάνα Γκαλίσια σε μαφιόζικο χτύπημα τον περασμένο Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

emp

Τι έγραφαν οι μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού για τα όσα έγιναν στο Πολυτεχνείο - «Τα πάντα έμοιαζαν με καλοστημένο θέατρο» αναφέρουν οι δημοσιογράφοι για την επίσκεψή τους στον χώρο, με πρωτοβουλία της Χούντας

xionia_kairos_arthro

Αν και τα πρώτα χιόνια έπεσαν χθες στα ορεινά, το Σαββατοκύριακο αναμένεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας – Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια