Δολοφονία Μαλτέζας δημοσιογράφου: «Όχι» του Εφετείου Αθηνών στην έκδοση της Ρωσίδας πληροφοριοδότη

malteza

Διατάχθηκε παράλληλα η άρση της κράτησής της

Στην απόρριψη και των δύο αιτημάτων που είχαν καταθέσει οι δικαστικές αρχές της Μάλτας για την έκδοση της Ρωσίδας Μαρίας Εφίμοβα προχώρησε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, διατάσσοντας παράλληλα την άρση της κράτησής της.

Της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου είχε προηγηθεί σχετική εισήγηση της εισαγγελέως κυρίας Ευγενίας Κυβέλου η οποία χαρακτήρισε τα ευρωπαϊκά εντάλματα εν μέρει ασαφή, αόριστα, αλλά και παράτυπα, καθώς φέρουν ίδια ημερομηνία με τα εθνικά.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα είναι ήσσονος σημασίας τα αδικήματα που δεν δικαιολογούν την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων για την 36χρονη Ρωσίδα.

Η Μαρία Εμίφοβα θεωρείται βασική πληροφοριοδοτρια της δολοφονηθείσας Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνι Γκαρουάνα Γκαλίσια σε μαφιόζικο χτύπημα τον περασμένο Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fire_kriti2

Άστεγοι οι φοιτητές, τεράστιες οι καταστροφές «Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, δεν υπάρχει ρεύμα, ίντερνετ, νερό και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρούμε άμεσα χώρο», δηλώνει φοιτητής του Πανεπιστημίου

kosmimatopoleio_main

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο που επέφερε το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές Καλογρηάς και Τσαντίρης (ο δεύτερος ορίσθηκε από την οικογένεια) - Συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο»

71