Το Συμβούλιο της Επικρατείας μπλοκάρει το κλείσιμο του Mega

Το Συμβούλιο της Επικρατείας μπλοκάρει το κλείσιμο του Mega

Αναπτερώνονται οι ελπίδες των εργαζομένων στο Μεγάλο Κανάλι - Το ΣτΕ «παγώνει» την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να πέσει «μαύρο» στο Mega

Με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικολάου Σακελλαρίου, «παγώνει» η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία αποφασίστηκε να σταματήσουν οι εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega (Τηλέτυπος ΑΕ) ζητώντας την αναστολή και ακύρωση της υπ' αριθμόν 18/2018 απόφασης του ΕΣΡ βάσει της οποίας επρόκειτο να πέσει «μαύρο» στο πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι.

Το Mega υποστηρίζει ότι το άρθρο 14 του νόμου 4339/2015 δεν μπορεί να τύχει εφαρμογής γιατί οι διατάξεις του είναι ανίσχυρες ως αντισυνταγματικές, αντίθετες στην ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αντίθετες στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει κατατεθεί. Η αίτηση ακύρωσης του Mega προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 4 Μαϊου του 2018 και εισηγητής έχει οριστεί ο Σύμβουλος Επικρατείας Ηλίας Μάζος.

ΣΧΟΛΙΑ (90)

Γκεκας

Να κλεισουν ολα τα βοιροκαναλα που τοσα χρονια σας εχουν κανει σουπα το μυαλο ζαγαρια!

Μεγάλο Λούκι

Η ελληνική δικαιοσύνη βγάζει σωστές και νόμιμες αποφάσεις που επιβάλλετσι οι πιλίτες να ακολουθούν Αν συτές οι αποφάσεις είναι συμβατές με το περί δικαίου αίσθημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι άλλο θέμα. Αρκεί οι αποφάσεις να είναι αιτιολογημένες με τα κριτήρια των νόμων. Τώρα αν οι νόμοι και αυτοί είναι συμβατοί με το περί δικαίου αίσθημα των πιλιτών , είναι θέμα φιλοσοφικής ανάλυσης. Αρκεί αυτοί οι νόμοι νάναι είναι αιτιολογημένες συμφωνα με την άποψη των όσων τους ψηφίζουν στο κοινοβούλιο. Που συτοί που τους ψηφίσαν και τους ψηφίζουν έχουν κριτήριο δικαιοσύνης το ότι : οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για τους άλλους πολίτες πλήν των όσων τους ψηφίζουν.Για τούτο κσι το ακαταδίωκτο των βουλευτών απ τους νόμους ώς συνταγματική μάλιστα πολιτειακή λειτουργία. Που η συνταγματική αυτλη λειτουργία υποστηρίζει την κοινωνική ευνομία και τάξη μιας δημοκρατικής πολιτείας , στην οποία οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν με το περί δικαίου κοινωνικό αίσθημα.Και ταυτόχρονα οι ψηφίζοντες τους νόμους - με βάση τους οποίους βγαίνουν οι δικαστικές αποφάσεις -να μην μπορούν να διωχτούν απ τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν. Αποδεδειγμένα η Ελλάδα προόδευσε !!@@χρόνια τώρα αποδεδειγμένα δημοκρατικά!!! για τούτο κσι χρεωκόπησε ώς χώρα .Και εφ όσον υπσρχουν νόμοι μνημόνια ηια την χρεωκοπία και αυτοί φκιάχτηκαν δτην ίδια βάση. Και εφαρμόζονται στην ίδια βάση Δηλαδή να μην λαμβάνουν υπ όψιν το περί δικαίου αίσθημα και ταυτόχρονα να μην ισχύουν για όσους τους ψήφισαν. Αποδεδειγμένα θα έρθει η ανάπτυξη στην χώρα ώς πρόοδι και οι πολίτες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια πολύ σύντομα. Αυτά τα κουτάλια και τα πηρούνια τα χρυσά θα προβάλει και ένας τηλεοπτικός δημοκρατικός μεγάλος σταθμός .

Το σχέδιο

Με την ανάληψη της εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ στόχευσε σε δύο στόχους που τους έκανε σημαία του: Το MEGA και τον ΔΟΛ. Ορκίστηκε ότι θα τα κλείσει. Με την εξαφάνισή τους θα επικρατούσαν όλοι οι μικροί και πιο εύκολα ελεγχόμενοι μιντιάρχες και θα υποβαθμιζόταν κάθε ποιότητα ειδησεογραφίας. Επειδή, όσο κι αν διαφωνούσε κανείς με το μεγάλο κανάλι ή τον ΔΟΛ για τις φανερές συμπάθειές τους σε κόμματα και πολιτικούς, δεν ήταν φτηνιάρικα. Ήταν απολύτως επαγγελματικά και πρόσφεραν ποιότητα. Και όποιος πολίτης δεν ήθελε, άλλαζε κανάλι ή εφημερίδα. Με την ανάληψη της εξουσίας, η παρέα του Μαξίμου έβαλε μπρός το σχέδιο εξόντωσης του MEGA σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο θα γινόταν διάσπαση των μετόχων. Στο δεύτερο θα μπλοκάρονταν τα δάνεια της επιχείρησης. Το πρώτο μέρος του σχεδίου μπήκε μπρός με στόχο τον αδύναμο κρίκο της τριάδας των μεγαλομετόχων του καναλιού: Τον κ. Φώτη Μπόμπολα. Ως δια μαγείας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ κλείσει χρόνο στην εξουσία, το Έθνος έκανε στροφή 90 μοιρών και έγινε φιλοκυβερνητικότερο της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα ο κ. Φώτης Μπόμπολας έδειχνε απρόθυμος να συνεργαστεί με τους άλλους δύο μεγαλομέτοχους του καναλιού κ.κ. Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, απαραίτητη για να συνεχίοει να ζει κανονικά το κανάλι Εντελώς συμπτωματικά (!) μπήκε μπρος η επιχείρηση διάλυσης του ΔΟΛ από την κυβέρνηση, με στοχοποίηση των οικονομικών του συγκροτήματος και της περιουσίας του ουσιαστικού ιδιοκτήτη του Α. Ψυχάρη. Την ίδια ώρα, εκδότες και ιδιοκτήτες άλλων καναλιών, εφημερίδων και ραδιοσταθμών που ήταν επίσης χρεωμένοι στις τράπεζες, χωρίς ταυτόχρονα να έχουν και την οικονομική αξία του ΔΟΛ και του MEGA ως εγγυήσεις, έμεναν στο απυρόβλητο! Ταυτόχρονα με το σχέδιο κατά των μετόχων του καναλιού εξαπολύθηκαν απειλές σε στελέχη τραπεζών για την αντιμετώπιση των δανείων του καναλιού. Κάθε ευνοϊκή αντιμετώπιση (όχι χαριστική, απλά ευνοϊκή) θα αντιμετώπιζε τον εισαγγελέα με την κατηγορία της απιστίας! Η απειλή έπιασε. Και έπιασε σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και οι εισπράξεις του καναλιού από τη λειτουργία του χωρίς ειδήσεις εδώ και 1,5 χρόνο από τους ηρωικούς εργαζόμενούς του, δεσμεύονται! Παρ όλο που ξεπερνάνε τα 50.000.000 ευρώ και μπορούν κάλλιστα να πληρώσουν χρέη και προς τράπεζες και προς εργαζόμενους και προς προμηθευτές!

αντωνης

άρες μάρες κουκουνάρες. δυο ώρες σου πήρε να τα γράψεις όλα αυτά. ότι κι αν ήθελαν οι συριζαίοι, το mega έχει ζάμπλουτους επιχειρηματίες από πίσω. μπορούσαν να κάνουν αίτηση για 1 από τις 7 άδειες κι αν τολμούσαν οι συριζαίοι να τη κόψουν θα ήταν για κιλοτίνες. δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν την άδεια; ας γελάσω. δεν το θέλουν το κανάλι, το star είναι το μόνο κανάλι που έσπασε την απεργία που έγινε προχθές για το mega. αυτό δεν σου λέει τίποτα; το μουτζούρι ψάχνουν να βρουν για μη χρεωθούν το κλεισιμό του.

@ 00:49

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ==Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ =====ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΑ ΔΟΜΟΚΟΥ===ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ===ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

ο

μόνο τα μαγαζιά του κοσμάκη ξέρουν να κλείνουν

@ο15/03/201823:37

Δεν έκλεισαν κανενός το μαγαζί που πληρώνει έστω και το μισό ποσοστό από αυτά που πληρώνει το Μέγκα.

Γιαγκουλας

Βρε παιδια , το ΕΣΡ δεν ειναι νομιμο, γι αυτο δε κλεινει το Μεγκα απ την αποφαση του, τι δε καταλαβαινετε? Εξαλλου, γιατι να κλεισει δηλαδη? Κερδοφορο ειναι , δε μας βγαζει μπουγιουρντι στην ΔΕΗ οπως η ΕΡΤ , ωραια σηριαλ εχει, τωρα αν εκανε και πεντε παρασπονδιες παλαιοτερα , ψωμι κι αλατι. Να λειτουργησει ναχουν δουλεια οι ανθρωποι...

ασε ρε

Έχεις χάσει επεισόδια. Το εσρ έχει αλλάξει σύνθεση και είναι νομιμότατο. Τις επαναλήψεις του mega τις βλέπουμε και στο youtube. Σιγά το πρόγραμμα, έχει να βγάλει ειδήσεις χρόνια τώρα. Και σιγά τους εργαζόμενους. Κουράζονται πολύ για να πατήσουν το play στο dvd της ντόλτσε βίτα. Πόσοι πάνε άραγε για δουλεία; Σε λίγο θα μας πεις ότι κάνουν και 8ωρο.

Γιαγκουλας

Παντως μεχρι το Γεναρη φετος το ΕΣΡ μια χαρα παρανομο ηταν εξ ου και μια αποφαση που ειχε παρει κατεπεσε απ το ΣτΕ για το λογο αυτο. Μετα, οχι δε μπορεις να βρεις ολα τα παλια σηριαλ του Μεγκα στο γιου τιουμπ. Και τελος , μαλλον δε ξερεις απο ανεργια , για να μιλας ετσι. Δεν ειναι υπευθυνοι οι εργαζομενοι για τα χρεη του σταθμου, οταν μαλιστα ζητησαν να τον παρουν οι ιδιοι δε τους δοθηκε η δυνατοτητα. Μιλας λες και εχουμε ανεση εργασιας , τους περιμενουν νεες δουλειες κι αρα γιατι να κοπτονται?

χμμ

Ποιο Γενάρη; Γιατί γράφεις ψέματα; Δεν ξέρεις ή το κάνεις επίτηδες; Το 2016 άλλαξε η σύνθεση του ΕΣΡ μετά από όλων των κομμάτων.

χμμ

* Το 2016 μετά από συμφωνία όλων των κομμάτων.

ασε ρε

Όλες τις έχει στο youtube. Και υπάρχουν και σε άλλα σαιτ σαν το dailymoton. Τα πάντα όλα λέμε. Και βλέπουμε όποια θέλουμε ότι ώρα θέλουμε κι όποιο επεισόδιο θέλουμε. Αυτοί δε μας λες γιατί ακριβώς θα πληρώνονται; Για να καααθονται;;;;; Έχουμε μια ΕΡΤ με αργόσχολους δεν θέλουμε και δεύτερη.

Χρήστος

Αναμενόμενη απόφαση αφού η συνταγματικότητα του νέου νόμου βάση του οποίου έγινε ο διαγωνισμός των αδειών θα κριθεί τον Μάιο. Μέχρι τότε παίζονται καθυστερήσεις. Δεν βλέπω γιατί κάποιοι επιτίθονταν στο ΣτΕ. Αν το σήμα πέσει πριν την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ ο σταθμός θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη. Εκεί στηρίζεται η απόφαση του Σακελλάριου.

MEGA ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι αντίθετοι στην ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κλπ κλπ αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν νοιάζεται. Εάν ισχυριστώ εγώ ότι κάποιο αντίστοιχο άρθρο νόμου, με τεχνικό χαρακτήρα, έχει διατάξεις ανίσχυρες ως αντισυνταγματικές, αντίθετες στην ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κλπ κλπ, θα το δεχθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας? Είναι εξαιρετικά απίθανο. Όμως το Mega Channel και οι μέτοχοι του έχουν ισχυρές σχέσεις και ανάλογη εξουσία, έτσι πήρε και θαλασσοδάνεια που τα φάγανε οι μεγαλομέτοχοι του MEGA αλλά τα πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι φορολογούμενοι. Οι δικαστές αφήνουν τα κλεφτρόνια Μπόμπολα & Ψυχάρη να κυκλοφορούν ελεύθεροι, παρόλο που φάγανε τα κεφάλαια και τα δάνεια του MEGA. Γιατι οι δικαστές δεν αποδίδουν ισότιμα σε όλους δικαιοσύνη?

Καμία σχέση

το ένα με το άλλο. Το ΜΕGΑ θέλει να λειτουργήσει ως θεματικός. Ποιο είναι το πρόβλημα; Γιατί πρέπει να κλείσει;

ΑΚ

Νομιζω οι αδειες για θεματικα δεν εχουν δοθει

κρητη

Το ΕΣΡ έκανε δεκτό το αίτημα του Μακεδονία TV (που ανήκει στον ΑΝΤ1) και όχι του MEGA γιατί ο νόμος είναι σαφέστατος για τα θεματικά. Είχαν δικαίωμα να κάνουν την αίτηση μέχρι το καλοκαίρι και αυτοί την έκαναν μετά από μισό χρόνο, ενώ ο ΑΝΤ1 έκανε την αίτηση εμπρόθεσμα για το Μακεδονία TV. Τα ασφαλιστικά που έκανε το MEGA έχουν βάση και σωστά έγιναν δεκτά γιατί αν πέσει ο διαγωνισμός και έχουν κλείσει από πριν το MEGA, το MEGA θα κυνηγούσε το κράτος για διαφυγόντα κέρδη. Κοινώς αν δεν πέσει ο διαγωνισμός το MEGA θα κλείσει. Παράταση χρόνου πήραν, για το αν θα κλείσει όλα θα κριθούν τον Μάιο. Ο Μαρινάκης τους το έχει πει. Θα καλύπτω τα έξοδα μέχρι τον Μάιο. Αν δεν πέσει ο διαγωνισμός γειά σας.

Ναι

και λοιπόν; Με υπαιτιότητα του κράτους δεν έχουν δοθεί.

@Καμία σχέση

Επειδή χρωστάει παντού, και δεν κατέθεσε καν αίτηση για άδεια, ενώ η νομοθεσία σαφώς δεν επιτρέπει κατά το δοκούν την αλλαγή φυσιογνωμίας τού σταθμού; Κακά τα ψέμματα, όσο αφήνεται να εκπέμπει αυτό το κανάλι, το μήνυμα είναι: Κάνετε ότι θέλετε, γιατί νόμοι πρακτικά δεν υπάρχουν.

Μπούρδες

αν δεν συμπληρώνεται ο μέγιστος αριθμός θεματικών (αν υπάρχει) ποιο είναι το πρόβλημα να γίνει και το MEGA; Προθεσμίες και κουραφέξαλα (πονηρές διατάξεις που προσβλέπουν στην χειραγώγηση των μέσων). Αν ο Σαββίδης αγόραζε το MEGA πιστεύεις ότι θα συνέβαιναν τα ίδια; Δεν του αρνούνται την άδεια επειδή χρωστάει (αν χρωστάει, δεν έχω ιδέα, αυτό δεν έχει σχέση, μιλάμε για διαφορετική διαδικασία, δεν έχει πτωχεύσει). Με λίγα λόγια, αν κλείσει το MEGA σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα πλέον. Τι ηλιθιότητα είναι αυτή;

Jean

Αφού μπορεί να ξεπληρώσει τα χρέη του γιατί να κλείσει ; για να τα πληρώσουμε όλα εμείς όπως όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που κλείσανε και χάθηκαν τόσα λεφτά, από το ασφαλιστικό και την εφορία και τους προμηθευτές ; αφήστε τις επιχειρήσεις να δουλέψουνε. το mega βγάζει πολλά λεφτά, και δεν μπορεί να πάρει άδεια γιατί πρέπει να κάνει συμβιβασμό με τους πιστωτές, Και ο νόμος παπά δεν το επιτρέπει φωτογραφικά για το mega. ο μόνος καημός τους είναι να κλείσουν το mega ώστε ο σκληρός πυρήνας του ΣυΡιζΑ να χαρεί λίγο γιατί όλα τα χουνε κάνει μπουρδέλο

vas

Δεν ειναι πουθενα αντίθετοι οι πληστηριασμοί οι οποίοι γίνονται παντού στο κόσμο...Επίσης πρώτη κατοικία δεν υπάρχει πουθενα στο κόσμο. Αυτό ειναι Ελληνικό τρίκ για τους μπαταχτσήδες...

@VAS

Στα βορεια κράτη υπάρχει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ξεκινά απο 700 ευρώ ΕΓΏ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΩΣΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Η ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΛΗΣΤΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

δ

Επαγγελμα "επιδοματιας" η κυρια αιτια της ανοδου της ακροδεξιας.Κοπριτες καλοπερασακιδες.

@@VAS 15/03/201823:29

Κάτι τέτοιοι σαν κι' εσένα που μεγαλώναν ήδη πριν πολλά χρόνια (δηλαδή προ κρίσεως) σε ξένο κράτος τα παιδιά τους και τα στέλναν και σε αγγλικό σχολείο με επιδόματα και όχι με την δουλειά τους είναι αυτοί που εξευτέλισαν το κοινωνικό κράτος και που ευθύνονται όσο ελάχιστοι για την κατάρρευσή του και για το φούντωμα της Ακροδεξιάς και της διχόνοιας στην Ευρώπη.

ΣΠΥΡΟΣ

Συριζοπουλα, τώρα βάλτε τα με το ΣτΕ αφου η απόαφαση του είναι κόντρα στην κυβερνητική γραμμη περι μαυρου στο MEGA! Πολάκη, Παππά που ειστε ;

kirakos

Τι τους πειραζει το mega να εκπέμπει εστω θεματικα,και οποιος το βλεπει.Εχει προβλήματα οικονομικά ,ας το καθαρίσουν οι τραπεζες. Δηλαδη κάτι κανάλια μόνιμα με τηλεμαρκετινκ τι προσφέρουν ή αυτα δεν χρωστάνε ;

123

Πειράζει τους υπόλοιπους και ειδικά τον σκαι. Ο σκαι είχε στείλει υπόμνημα στο εσρ και ζητούσε να κλείσει το μεγκα γιατί δεν έχει άδεια και κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό στους υπόλοιπους αφού έχει μόνο επαναλήψεις και με μηδενικό κόστος τους κλέβει μέρος της διαφημιστικής πίτας ενώ εκείνοι βγάζουν νέο πρεόγραμμα και παραγωγές.

Tourlas

Ελευθερη αγορα ειναι .Και η ΕΡΤ εχει διαφημισεις και προγραμμα και δεν την βλεπει σχεδον κανεις .

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ελευθερή αγορά με τα κορόιδα τους άλλους να σκάνε 35 μύρια για άδεια και το μεγκλα τζάμπα εκπέμπουμε ναούμε.

@ ΚΥΡΙΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ 35 ΜΥΡΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ 4 ΚΑΝΑΛΙΑ - ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΜΑΔΟΥΡΙΑΝΩΝ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ - ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ - ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypoyrgeio_politismou__bouboulinas

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Κώστας Στρατής επικαλέστηκε το non paper του υπουργείου Οικονομικών, για τα ακίνητα πολιτιστικής κληρονομίας - «Δεν έχει συντελεστεί καμία μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ»