Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί μελών της ΑΕΠΙ

Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί μελών  της ΑΕΠΙ

Λίγες μέρες μετά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στο λογιστήριο της Εταιρείας έρχονται οι εισαγγελικές αρχές να δεσμεύσουν προσωπικούς και εταιρικούς λογαριασμούς μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου

Νέες δυναμική αποκτά η έρευνα για την υπόθεση της κακοδιαχείρισης στην ΑΕΠΙ μετά την κίνηση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η παραπάνω κίνηση της εισαγγελίας Πρωτοδικών
έρχεται λίγο  μετά την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο λογιστήριο της ΑΕΠΙ, όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και σκληροί δίσκοι.

Οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στη δέσμευση των τραπεζικών προσωπικών  και εταιρικών λογαριασμών μελών του Δ.Σ. με σχετικό βούλευμα που εξέδωσαν.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση διενεργείται έρευνα μετά
από πόρισμα για κακοδιαχείριση των οικονομικών της ΑΕΠΙ,  αλλά και για υπέρογκους μισθούς που λάμβαναν τα μέλη του Δ.Σ. Αρκεί να αναφερθεί πως προέκυψε "τρύπα" 50 εκ.ευρώ στα οικονομοκά της εταιρείας ενώ καταγράφηκαν υψηλοί μισθοί που έφθαναν ακόμη και τις 52.000 ευρώ μηνιαίως.

Μετά το πόρισμα διενεργούνται έρευνες για την υπόθεση της ΑΕΠΙ τόσο από τη ΦΑΕ Αθηνών όσο και από την εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σκοπός της εισαγγελικής έρευνας είναι να ελεχθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της εγκληματικής οργάνωσης, της απιστίας, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε σχηματίσει δικογραφία από τον περασμένο Σεπτέμβριο για την υπόθεση, μετά την άρνηση της ΑΕΠΙ να δεχθεί διαχειριστικό έλεγχο, ζητώντας από την ΦΑΕ Αθηνών την διενέργεια φορολογικού ελέγχου για τις χρήσεις 2010-2015.

Να σημειωθεί  ότι η ΑΕΠΙ με πρόσφατη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι θα προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και παράλληλα γνωστοποιούσε ότι "παραμένει στη διάθεση όλων των αρμόδιων φορέων και θα συνεργαστεί με τις αρχές και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με στόχο την επιστροφή το συντομότερο δυνατό της κανονικότητας στην αγορά των πνευματικών δικαιωμάτων".ΣΧΟΛΙΑ (22)

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.....

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΕΠΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 52000 ΕΥΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ;;;;;ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΕΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ;;;;;;;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΛΔ ;;;ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΚΛΩ......

Ο ένας αρμέγει τον άλλο

Και η ΑΕΠΙ και οι "δημιουργοί" με τη συμπαιγνία της Βουλής/υπουργών έφτιαξαν νομοθετικό πλαίσιο αρμέγματος των πολλών και μετακύλισης του κόστους της παρουσίας τους. Όποιος είναι τίμιος "δημιουργός" να βγάζει λεφτά από τους δίσκους τους, τις συναυλίες τους, τα εισιτήρια εκεί που τραγουδάει, άντε και από τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς με βάση τις playlists και μόνο. Τι δουλειά έχει να επιβαρύνει τον οποιοδήποτε μέσω των επιβαρύνσεων των μαγαζιών, ταβερνών και καφενείων; και αν δεν του αρέσει η δουλειά του δημιουργού μπορεί να κάνει άλλη. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να γίνει τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ηθοποιός, αστρολόγος, χαρτορίχτρα, καφετζού, παρουσιαστής ή οτιδήποτε. Οι cool καλλιτέχνες το κάνουν για το κέφι τους, όχι για να αρμέγουν αδιακρίτως όποιον λάχει.

κρις

παντού ένα ατελείωτο πάρτυ και ο λαουτζίκος στην πείνα

Ανακοινωστε

Ρε κοτούλες και τι ποσά δεσμευσατε συνολικά, να γελάσουμε λίγο! Σας έχω ικανούς να βρήκατε 5,253 ευρώ.

Πανίκας

Συριζαίος δεν είμαι, φτου μακριά από μένα, αλλά το διαχρονικό σκάνδαλο της ΑΕΠΙ γιγαντώθηκε επί Πασοκονουδού και τώρα που έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο έσκασε και αυτό στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.. Πως ανέχθηκαν τη σαπίλα αυτή τόσες κυβερνήσεις, ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη, εκσυγχρονιστές, μπούληδες Ραφήνας, Πασοκ ξανά, Δεξιά ξανά Σαμαράς, Οικουμενικές, ούτε ένας δεν κατάλαβε ότι κάτι σάπιο υπάρχει εκεί μέσα; Είχα μια γνωστή που δούλευε εκεί το 2010 και μου τα έλεγε.. Εγώ ένας άσχετος και τα ήξερα χαρτί και καλαμάρι, το κράτος πάλι έπεσε από τα σύννεφα";;;

Προλάβαμε και τα πήραμε από τις θυρίδες

ευτυχώς που κινείται τόσο γρήγορα η δικαιοσύνη.....χαχαχαχχαχα

QE

Του Τσακνή τους λογαριασμούς μην πειράξετε μόνο.

Μην ξεχνάμε

Ποιανού Τσακνή; Αυτού που ήταν στο ΔΣ της ΑΕΠΙ και τώρα στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ; Δεν μπορεί συνωνυμία θα είναι...

ΑΝΩΝΥΜΟΥ

Ένταξη δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί και καλώς έγινε, με την πληρωμή των εργαζόμενων τι θα γίνει;

Logistis

Όπως λέει και το άρθρο δεσμευτηκαν οι προσωπικοι λογαριασμοί των μελών του Δ.Σ και αν έχουν και κάποιον εταιρικό. Οπότε οι λογαριασμοί της εταιρείας όχι.ειναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά άσχετα με τα οπια κακός κείμενα των στελεχών της από την στιγμή που εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις της

LEON

Λογαριασμοί εργαζομένων / καλλιτεχνών = χρήμα μέσα από συνεχείς εκβιασμούς. Παράνομο. Δεν πρέπει να πάρουν τίποτα, αλλά να επιστραφούν τα κλεμμένα από αυτούς που τα άρπαξαν (αλλιώς πως δικαιολογείται η απάτη;)

Οι λύκοι φυλάγανε τα πρόβατα

ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Πάντα με επι Μητσοτάκη ευνοϊκό νόμο

Ο κανείς

Οκ,οι γάτοι του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίζεις,τους ανακάλυψαν.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ!

Τα μικρομάγαζα και τις επιχειρήσεις όπως αναφέρεις έκλεβαν και όχι τους δημιουργούς. Οι δημιουργοί είναι συνυπεύθυνοι για αυτή την μακροχρόνια σαπίλα γιατί ήταν και κατ' εντολήν τους η ανάθεση της είσπραξης των δικαιωμάτων στην ΑΕΠΙ και υπ' ευθύνη τους ο ανεξέλεγκτος τρόπος λειτουργίας της. Οταν αναθέτεις σε κάποιον να εισπράττει για σενα, και θέλεις να είσαι σωστός, πρέπει να έχεις και τον τρόπο να τον ελέγχεις αν εισπράττει δίκαια, και αν μοιράζει δίκαια.

LAKIS

Οι δημιουργοί ΠΟΤΕ δεν ενδιαφέρθηκαν για τους εκβιασμούς αλλά μόνο για τα ποσά που είχαν να εισπράξουν. Συνένοχοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hel0

Οι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ανέσυραν τις σορούς του Έλληνα χειριστή και των δύο Ρώσων επιβατών – Το ελικόπτερο απογειώθηκε, προσέκρουσε σε καλώδια, ακολούθησε έκρηξη και πτώση στο νερό

2
DEI_logariasmo1

Δεκάδες πελάτες της επιχείρησης δέχονται τηλέφωνα από δικηγορικά γραφεία για να προχωρήσουν στην εξόφληση του ποσού – Τα τηλέφωνα αφορούν και σε ποσά που υπερβαίνουν μόλις τα 500 ευρώ

3