Στον εισαγγελέα το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ για το πάρτι των εκατομμυρίων

Η ΑΕΠΙ για τους μισθούς των 52.000 ευρώ: Οι αμοιβές έχουν εξορθολογιστεί...

Επισπεύδονται οι διαδικασίες περί πνευματικών δικαιωμάτων 

Οργή και έντονες συζητήσεις στην κοινότητα των δημιουργών αλλά και των χρηστών μουσικής έχει προκαλέσει το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στα οικονομικά της ΑΕΠΙ από την Ερνστ & Γιανγκ, το οποίο έφερε στο φως στοιχεία σοκ.

Με πρωτοβουλία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού
Λυδίας Κονιόρδου, το συγκεκριμένο πόρισμα αποστέλλεται στον εισαγγελέα για να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών. 

Ταυτόχρονα επισπεύδεται η διαδικασία κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα που βρίσκεται ήδη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πόρισμα αποκαλύπτει πάρτι εκατομμυρίων που είχε στηθεί σε βάρος δημιουργών αλλά και των χρηστών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΠΙ έπαιρνε το 2011 μηνιαίο μισθό 52.000 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά μισθός συγγενούς μέλους του Δ.Σ. έφτανε τις 466.256 ευρώ τον χρόνο! 
 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΠΙ. χαχαχαχαχαχα ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ(ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟ 1993 Η ΑΕΠΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΠΕΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΧΑΖΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ .

Δημήτρης

Το κτίριο της ΑΕΠΙ έχει περάσει κανένας να το δει; Σε πιάνει δέος, νομίζεις ότι στεγάζεται κανένας επιχειρηματικός κολοσσός, ειδικά τη νύχτα με τις πολλές υπέρυθρες κάμερες περιμετρικά του τεράστιου χώρου!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giatroi

Πρόκειται για «φίλια πυρά», καθώς η σκληρή διαπίστωση για έλλειμμα διαλόγου γίνεται από συνδικαλιστές γιατρούς προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν βρεθεί στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές στην Υγεία κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων