Επαγγελματίας ο εκτελεστής του εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Επαγγελματίας ο εκτελεστής του εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Έριξε τις πέντε σφαίρες με απόσταση 10 εκατοστών η μια από την άλλη  - Δεν σταμάτησε ούτε όταν το Tocarev έπαθε εμπλοκή

Καρτέρι θανάτου στα Εξάρχεια
Επαγγελματία εκτελεστή που έλαβε εντολή από την αλβανική μαφία να «καθαρίσει» τον 36χρονο Αιγύπτιο με το ψευδώνυμο “Χαμπίμπι” βλέπουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών και της Κρατικής Ασφάλειας πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία, το πρωί της Τρίτης στον πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια. 

Οι αστυνομικοί, καταλήγουν σε αυτό το σενάριο τόσο από τον τρόπο που στήθηκε το σκηνικό όσο και από το γεγονός ότι, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, οι σκληροί των Εξαρχείων που θα μπορούσαν να έχουν κάνει ένα τέτοιο χτύπημα βρίσκονταν σε στενό μαρκάρισμα και οι αρχές γνώριζαν που βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας. 

«Ο πιστολέρο, ήταν επαγγελματίας και εξοικειωμένος σε τέτοιου είδους χτυπήματα. Κατέβηκε από τη μηχανή και πυροβόλησε τον Αιγύπτιο με βολές που απείχαν περίπου 10cm η μία από την άλλη, συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, έχοντας σταθερό χέρι και απόλυτη ψυχραιμία. Δεν απέσπασε την προσοχή του ούτε ο κόσμος, ούτε το αίμα, ούτε η αντίδραση του θύματος που “σπαρταρούσε” Μάλιστα, το γεγονός ότι στο σημείο βρέθηκε και μια σφαίρα επιβεβαιώνει αυτό το σενάριο αφού το Tocarev έπαθε εμπλοκή όμως ο πιστολέρο δεν πανικοβλήθηκε, το ξεμπλόκαρε και συνέχισε να πυροβολεί. Αυτό, δείχνει άτομο που το έχει κάνει και άλλες φορές και δεν γνώριζε το θύμα» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «στο παρελθόν, ο συγκεκριμένος είχε χοντρές κόντρες με Αλβανούς εμπόρους εμπόρους ναρκωτικών...».
 
Περιμένοντας τις βαλλιστικές εξετάσεις για να δουν αν το Tocarev που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής έχει «απασχολήσει» ή είναι «καθαρό» στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ασφάλειας έχουν μεταφερθεί δεκάδες σελίδες με σημειώσεις γραμμένες στα αραβικά, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα 9άρι πιστόλι και ένα μαχαίρι τύπου χατζάρα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Ερεσσού που φέρεται να διέμενε το θύμα.

Το γεγονός ότι στο παρελθόν ομάδες αντιεξουσιαστών είχαν καταγγείλει αλλοδαπούς ναρκέμπορούς που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Εξαρχείων ενώ μάλιστα και άτομο από την ομάδα Ρουβίκωνας είχε καταγγείλει μεσώ indymedia επωνύμως τον Χαμπίμπι για επεισόδια και διακίνηση ναρκωτικών συντηρεί το σενάριο να βρίσκονται άτομα των Εξαρχείων πίσω από την επίθεση όμως με πολύ μικρές πιθανότητες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης