Διαρρήξεις με high tech λεία σε σχολείο και καφενείο της Άρτας

Διαρρήξεις με high tech λεία σε σχολείο και καφενείο της Άρτας

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης - Ο νεαρός διαρρήκτης που έκανε «συλλογή» από υπολογιστές ταυτοποιήθηκε και οι αστυνομικοί τον αναζητούν

Διαρρήξεις με high tech λεία σε σχολείο και καφενείο της Άρτας
Αδυναμία στην τεχνολογία φαίνεται πως είχε ένας νεαρός διαρρήκτης, που «χτύπησε» μέσα σε λίγη ώρα ένα σχολικό κτίριο και ένα καφενείο στην περιοχή Κομπότι της Άρτας. Όμως, ο δράστης που έκανε «συλλογή» από υπολογιστές ταυτοποιήθηκε και οι αστυνομικοί τον αναζητούν.

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και ο 24χρονος Έλληνας διαρρήκτης εισέβαλε πρώτα στο καφενείο μιας 37χρονης παραβιάζοντας το παράθυρο. Άρπαξε μερικά χρήματα που βρήκε μέσα, πήρε και τον φορητό υπολογιστή της ιδιοκτήτριας και έφυγε. Λίγο αργότερα, τρύπωσε με τον ίδιο τρόπο σε ένα σχολείο και άρπαξε άλλον ένα φορητό υπολογιστή. 

Τα δυο περιστατικά εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Άρτας και ο δράστης αναζητήθηκε στο σπίτι του και σε μέρη που συχνάζει.

Κλείσιμο
Όμως, δεν εντοπίστηκε κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης