Νέο σκίτσο του Αρκά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει «Plan b» η κυβέρνηση

Νέο σκίτσο του Αρκά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει «Plan b» η κυβέρνηση

Εξαιτίας μίας τεράστιας παρανόησης... 

Νέο σκίτσο του Αρκά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει «Plan b» η κυβέρνηση
Με ένα ακόμα καυστικό σκίτσο σχολιάζει την επικαιρότητα ο Αρκάς. 

Τον τελευταίο καιρό όλοι συζητούν αν η κυβέρνηση έχει εναλλακτικό σχέδιο, ή «Plan B» όπως αποκαλείται, προκειμένου να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους δανειστές αποτύχουν και η Ελλάδα αναγκαστεί να ακολουθήσει ένα άλλο πολιτικό σχέδιο, κάτι που μπορεί να προκύψει για δύο λόγους: Είτε διότι οι πιστωτές υλοποιήσουν το πλάνο για προσωρινή αποχώρηση από την Ευρωζώνη ωθώντας την χώρα μας εκτός ευρώ είτε έπειτα από επιλογή του εκλογικού σώματος για Grexit.

Κλείσιμο
Στο νέο σκίτσο του ο Αρκάς παρουσιάζει δύο πρόσωπα. Όταν ο ένας παρουσιάζει δύο φυτά (plants) στα οποία έχει κολλήσει την ετικέτα «Α» και «Β», ο δεύτερος που είχε ζητήσει «Plan B» αντιδρά αντιλαμβανόμενος ότι ο συνεργάτης του είχε παρανοήσει. Αντί για «Σχέδιο Β» δηλαδή «Plan B», ο αρμόδιος παρουσίασε... «Plant B», δηλαδή εναλλακτικό φυτό «Β». 




Η μία ανάλυση είναι ότι «Αρκάς» υπονοεί ότι εναλλακτική λύση δεν έχει ακόμη προετοιμαστεί εξαιτίας μιας τεράστιας παρανόησης.

Η άλλη εξήγηση είναι ότι «Plan B» δεν υπάρχει και ότι η παραμονή στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη είναι μονόδρομος.

Αυτό άλλωστε έχει δηλώσει ευθέως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στην τελευταία συνέντευξή του στην ΕΡΤ αλλά και στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής είπε ξεκάθαρα ότι η επιλογή της εξόδου από το ευρώ θα είναι καταστροφική για τους πολίτες και θα πλήξει κυρίως τους μη έχοντες...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης