Κι άλλος παραχαράκτης δρούσε στο Βραχάτι!

Κι άλλος παραχαράκτης δρούσε στο Βραχάτι!

Πάνω στο δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν 170 πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ στο σπίτι του στην Καλλιθέα βρήκαν άλλα 2.227 πλαστά χαρτονομίσματα διαφόρων αξιών και ένα πλαστό διαβατήριο Ουκρανίας

Κι άλλος παραχαράκτης δρούσε στο Βραχάτι!
Έγινε της… μόδα η αγορά του Βραχατίου Κορινθίας για τους εξ Αττικής ορμώμενους αλλοδαπούς παραχαράκτες! Ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη ενός 37χρονου Αλβανού που πλημμύριζε τα μαγαζιά με πλαστά ευρώ όλων των αξιών, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ανακάλυψαν και έναν ακόμη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Σύρο που δρούσε και αυτός στο Βραχάτι, αλλά συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση με τη βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε. στο Παλιό Φάληρο. Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν 170 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και κατάσχεσαν 1.840 ευρώ που προέρχονταν από ρέστα από τις αγορές που είχε κάνει και δύο κινητά, ενώ στο σπίτι όπου κατοικεί στην Καλλιθέα κατασχέθηκαν άλλα 2.227 πλαστά χαρτονομίσματα διαφόρων αξιών, 650 γνήσιο ευρώ, ένα πλαστό διαβατήριο Ουκρανίας, μια πλαστή άδεια διαμονής στη χώρα και μία μοτοσικλέτα. Η ονομαστική αξία των πλαστών χαρτονομισμάτων ξεπερνά τα 67.600 ευρώ!

Ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και πλαστογραφία, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου ερευνούν την πιθανή διασύνδεσή του με τον 37χρονο Αλβανό. Στο σπίτι του τελευταίου, σε περιοχή της Αττικής, είχαν κατασχεθεί 85 πλαστά χαρτονομίσματα όλων των ειδών, εκτυπωτές με τους οποίους τα αναπαρήγε, χάρακες και λεπίδες με τα οποία τα έκοβε στις σωστές διαστάσεις και 1.285 ευρώ που αποτελούσαν ρέστα προερχόμενα από τις αγορές με πλαστά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης