Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Αστυνομικοί σχημάτισαν οδόφραγμα με κλούβες, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δωδεκανήσου για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να κινηθούν προς τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Συλλαλητήριο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη από το ΣΥΡΙΖΑ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και από αντιφασιστικές οργανώσεις.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, κ.α., οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Εγνατία οδό, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Λίγο μετά τις 19:39 πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων, στην Εγνατία, την Τσιμισκή και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων.

Αστυνομικοί σχημάτισαν οδόφραγμα με κλούβες, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δωδεκανήσου για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να κινηθούν προς τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής.

Κλείσιμο
Στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας σημειώθηκε μικροένταση όταν ομάδα διαδηλωτών, που βρισκόταν στο πίσω μέρος της πορείας, εκτόξευσε πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια. Τελικά, η πορεία, μέσω της οδού Βενιζέλου κατέληξε στο σημείο εκκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο seleo.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης