Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη Λευκωσία

Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη Λευκωσία

Στην πορεία συμμετείχαν κομματικές νεολαίες, εκπρόσωποι κομμάτων και άλλοι φορείς. Τα μέτρα ασφάλειας έξω από την Ελληνική Πρεσβεία ήταν δρακόντεια

Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη Λευκωσία
Πορεία κατά της φασιστικής απειλής, η οποία ξεκίνησε από το Υπουργείο Εσωτερικών στη Λευκωσία με ολιγόλεπτη συγκέντρωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία και συνέχιση μέχρι το κέντρο της Κυπριακής πρωτεύουσας  πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην πορεία συμμετείχαν κομματικές νεολαίες, εκπρόσωποι κομμάτων και άλλοι φορείς. Τα μέτρα ασφάλειας έξω από την Ελληνική Πρεσβεία ήταν δρακόντεια.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό στο οποίο ανεγράφετο “Πρωτοβουλία Ενάντια στη Φασιστική Απειλή”, κρατούσαν πλακάτ και φώναζαν συνθήματα όπως “Εργατικοί αγώνες, διεθνισμός, έτσι πεθαίνει ο φασισμός”, “Από την Πρεσβεία, ως τον πλανήτη Δία, τσακίστε τους φασίστες σε όλο το γαλαξία”, “ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί “, “στη φυλακή, η Χρυσή Αυγή, οι δολοφόνοι νεοναζί”, “ούτε στην Κύπρο ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης