Κατάσχουν και τα σχολικά επιδόματα άπορων παιδιών

Κατάσχουν και τα σχολικά επιδόματα άπορων παιδιών

Η Εφορία παίρνει τα χρήματα που είναι για τετράδια και μολύβια - Ακόμη και για ακουστικά βαρηκοΐας ανηλίκων - Αδιανόητα περιστατικά απαιτούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού καθώς έχουμε 300.000 «τυφλές» κατασχέσεις

Κομμάτια και θρύψαλα κάνουν οι «γκαουλάιτερ» της Εφορίας την όποια «λαϊκή στροφή» και τις βροντώδεις εξαγγελίες της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση και βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών.

Το αμόκ των φοροεπιδρομών και των κατασχέσεων σε ό,τι κινείται στη χώρα, με θύματα ακόμη και τους απελπιστικά αδύναμους αυτής της κοινωνίας, μετατρέπει σε τραγική φενάκη τις υποσχέσεις για καλύτερες μέρες και μοιάζει σαρκασμός απέναντι στις δήθεν διαβεβαιώσεις ότι «το μήνυμα των ευρωεκλογών ελήφθη» και πως θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις για όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

Το φοροεισπρακτικό τερατούργημα που φτιάχτηκε την τελευταία διετία -και γνώρισε μέρες δόξας επί των ημερών του διαβόητου κ. Χάρη Θεοχάρη- καταβροχθίζει βάρβαρα και τις τελευταίες εστίες κοινωνικής ευαισθησίας, παρότι λανσάρεται ως «δείγμα αποτελεσματικού κράτους»!Η ασύλληπτη αύξηση των «τυφλών» κατασχέσεων το πρώτο πεντάμηνο του 2014 κατά 500% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα είναι μια γενική ένδειξη του τι ακριβώς συμβαίνει με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων πολιτών. Η διάλυση όμως κάθε ορίου στην κρατική κτηνωδία επιβεβαιώνεται με δύο περιπτώσεις, που φανερώνουν ότι δεν υπάρχει πλέον το παραμικρό έλεος: στην πρώτη οι άτεγκτοι και αμετανόητοι Ιαβέρηδες κατάσχεσαν σχολικό επίδομα, στη δεύτερη χρήματα που προορίζονταν για ακουστικά βαρηκοΐας μαθητή. Το ότι οι άνθρωποι θυσιάζονται πλέον στον βωμό των αριθμών αποκτά νέες διαστάσεις, μετατρέποντας την Ελλάδα σε σύγχρονο Κρόνο που τρώει τα παιδιά της. Οι περιπτώσεις αναλγησίας που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ» προκαλούν σοκ.

Προ ημερών 60χρονος ενημερώθηκε ότι το σχολικό επίδομα των 300 ευρώ που δίνεται ετησίως σε άπορες οικογένειες και το οποίο προόριζε για να αγοράσει τα απαραίτητα για την κόρη του σχολικά είδη συμψηφίστηκε με οφειλή του!
Ο ναυτικός κ. Ανδρέας Πετράκης, κάτοικος Σαλαμίνας και πατέρας ενός 14χρονου κοριτσιού, αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης καθώς είναι νεφροπαθής με αναπηρία άνω του 67%. Είναι άπορος και έχει χάσει το σπίτι του λόγω χρεών. Κατέθεσε αίτηση για να λάβει το σχολικό επίδομα. Παρότι αυτή εγκρίθηκε, τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό του. Οταν αναζήτησε την αιτία της καθυστέρησης, έμεινε έκπληκτος. Μετά από αναζήτηση ημερών σε διάφορες υπηρεσίες και την τράπεζα ενημερώθηκε ότι η ΔΟΥ κατάσχεσε το επίδομα επειδή είχε χρέος στην Εφορία περίπου 1.800 ευρώ για παλαιότερα νοσήλια νοσοκομείου και μια κλήση της Τροχαίας. Χωρίς να εξετάσει καμία άλλη παράμετρο, η ΔΟΥ εφόρμησε στα 300 ευρώ επειδή οι (άδειοι) πολιτικοί εγκέφαλοι δεν φρόντισαν να νομοθετήσουν και για το σχολικό βοήθημα ό,τι ισχύει με το φοιτητικό, το οποίο δίνεται με τη μορφή στεγαστικού επιδόματος και είναι ακατάσχετο.

Τα ίδια και χειρότερα έγιναν πριν λίγο καιρό και στη ΔΟΥ Περιστερίου, η οποία κατάσχεσε 1.040 ευρώ που είχαν εγκριθεί για την αγορά ακουστικού για μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού, ο οποίος αντιμετωπίζει νευροαισθητήρια βαρηκοΐα!Ο κ. Ανδρέας Πετράκης

Οι γονείς αγόρασαν οι ίδιοι το ακουστικό του παιδιού τους -συνολικού κόστους 1.400 ευρώ- και μέσω αίτησης που κατέθεσαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζει η διαδικασία, περίμεναν να τους επιστραφεί το ποσό (1.040 ευρώ) που δικαιολογεί σε τέτοιες περιπτώσεις το κράτος. Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, ο συγκεκριμένος μαθητής, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης, θα χρειαστεί και δεύτερο ακουστικό βαρηκοΐας.
Λόγω οφειλής του πατέρα του παιδιού συνολικού ύψους 2.100 ευρώ, η ΔΟΥ επέδειξε τη... γνωστή της ευαισθησία βυθίζοντας την οικογένεια σε απόγνωση.

300.000 κατασχέσεις σε 5 μήνες

Ακόμη και οι τυφώνες δεν σαρώνουν στο διάβα τους περιουσίες και ζωές τόσο διαλυτικά όσο το κάνουν οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τους πρώτους 5 μήνες του 2014 έγιναν 300.000 κατασχέσεις, όταν την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι δεν είχαν ξεπεράσει τις 50.000!

Από αυτές, μόλις 630 έγιναν σε φορολογουμένους μεγάλου πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) και περίπου 5.000 σε μεγάλες επιχειρήσεις (ΚΕΜΕΕΠ). Σε ποσοστό άνω του 90% θύματα της Εφορίας πέφτουν οι μικροοφειλέτες που δυσκολεύονται να πληρώσουν και τα λίγα που χρωστούν εξαιτίας της κρίσης, την οποία προκάλεσαν πρωτίστως τα ίδια αρπακτικά που σήμερα «μεταρρυθμίζουν» και «εκσυγχρονίζουν» τη χώρα με τέτοιου είδους μηχανισμούς. Πρόκειται δε συχνότατα για «τυφλά» χτυπήματα: στα νύχια της Εφορίας πέφτουν ακόμα και όσοι προστατεύονται από τον νόμο όσον αφορά στις κατασχέσεις. Ο νόμος αλλάζει ξανά και ξανά, αλλά δικλίδες ασφαλείας δεν υπάρχουν και στην παγίδα πέφτουν πάντα οι ίδιοι.
Μόνο λίγο πριν από τις εκλογές αυξήθηκε το ακατάσχετο όριο των 1.500 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους. Μέχρι τότε κατάσχεση καταθέσεων γινόταν από τα 1.000 ευρώ και για χρέος μόλις 300 ευρώ. Παρά τις διατάξεις και τους νόμους, το σύστημα των τραπεζών δεν μπορούσε να ξεχωρίσει πότε το ποσό της κατάθεσης προέρχεται από μισθούς ή επιδόματα για να τα εξαιρέσει από κατασχέσεις. Πλέον οι φορολογούμενοι δηλώνουν έναν και μόνον τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να γλιτώσουν τις κατασχέσεις.

Από τις 300.000 κατασχέσεις «εις χείρας τρίτων» στο α’ πεντάμηνο του 2014, οι 205.000 έγιναν ηλεκτρονικά απευθείας στις τράπεζες. Οι μισές μάλιστα (102.098) έγιναν μόνο μέσα σε έναν μήνα - τον Μάιο, που ήταν και μήνας εκλογών... Το μόνο θετικό είναι ότι φέτος πιάστηκαν και 240 πλούσιοι φορολογούμενοι, όταν πέρσι το ΚΕΦΟΜΕΠ είχε κάνει μόνο δύο κατασχέσεις μέσα σε 5 μήνες!

Ωστόσο το υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να χρησιμοποιεί μεθόδους «τσαντάκια», όπου θύματα πέφτουν και όσοι προσπαθούν ή καταφέρνουν να βάλουν σε μια σειρά τα χρέη τους, αντί να κάνει «ριφιφί» σε έχοντες και κατέχοντες που έχουν αλλά δεν τα πληρώνουν. Προχωρά σε κατασχέσεις-εξπρές ακόμη και σε όσους παλεύουν με νύχια και με δόντια να πληρώσουν, έστω και αν δεν έχουν βγει καν τα χρέη τους ληξιπρόθεσμα! Με το ενδεχόμενο και μόνο ότι κάποιος οφειλέτης του Δημοσίου μπορεί να μην πληρώσει στο μέλλον κάποια δόση, η Εφορία κινεί διαδικασία προληπτικών κατασχέσεων χωρίς καν να προηγηθεί δικαστική απόφαση!
Εντρομοι πλέον, μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι φορολογούμενοι έρχονται ξαφνικά αντιμέτωποι με έναν απίστευτο παραλογισμό: άνθρωποι που έχουν ήδη κάνει διακανονισμό με την αρμόδια ΔΟΥ και πληρώνουν σε δόσεις τα χρέη τους, αναγκάζονται να ξεπουλήσουν ένα περιουσιακό τους στοιχείο, όπως μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο, προκειμένου να βρουν χρήματα να ζήσουν ή να πληρώσουν το νοίκι και άλλες υποχρεώσεις τους. Ωστόσο διαπιστώνουν ότι τα χρήματα που κατέθεσαν στην τράπεζα έκαναν φτερά, με αποτέλεσμα να μην έχουν πια να ζήσουν!

Παρά τη ρύθμιση που ζήτησαν και πήραν, τα μέτρα κατάσχεσης «εις χείρας τρίτων» (στην τράπεζα εν προκειμένω) δεν πάγωσαν αλλά προχωρούν κανονικά, επειδή από το 2011 υπάρχει νόμος με τον οποίο το Δημόσιο απαιτεί ακόμα περισσότερα απ’ όσα πληρώνει ο οφειλέτης σε δόσεις ή και ολική εξόφληση του χρέους που έχει ήδη ρυθμίσει!

 Οι φορολογικές αρχές, όταν θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος να μην εισπραχθούν φόροι που έχουν καταλογιστεί, μπορούν να επιβάλουν, προτού λήξει η προθεσμία πληρωμής τους και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια δικαστική απόφαση, τη συντηρητική κατάσχεση των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη του Δημοσίου, καθώς και των απαιτήσεών του εις χείρας τρίτων.

ΣΧΟΛΙΑ (16)

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ

ΜΑ ΑΠΟ ΠΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑΤΑ, ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΗ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΗΚΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΕΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΘΑ ΣΕ ΖΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΤΜΟΠΙΟΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΗ ΘΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑ ΛΑΔΟΜΑΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑΥΤΟΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΟΛΛΑ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΤΟ ΦΑΚΚΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ 50.000.ΦΕΡΕ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΙΟΙΣΩ ΜΗΝ ΑΝΙΣΗΧΗΣ ΤΑ 30.000 ΧΙΛ. ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΨΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΗΚΟΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΗ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

chrish

Που είσαι Ανδρέα να τους δεις! Απ' την Αυτόματη Τιμαριθμικη Αναπροσαρμογή (Α.Τ.Α), στην Αυτόματη Υφαρπαγή Επιδοματων..!Συνεμαγκουγκου.. Λαμογια.

Λούλης

Το πάρτι έλαβε τέλος κύριοι..

νυχτα

θα ψάχνεις μεταφορικό για ράιχ μεριά σαλταρισμένε.ντάλα μεσάνυχτα.

δεν το παίρνουν μόνο οι άποροι

Είναι αστείο γιατί εκτός από τους απόρους το εν λόγω επίδομα το παίρνουν κυρίως οι τσιγγάνοι, οι οποίοι επ' ουδενί δεν το δίνουν για μολύβια και τετράδια. Άλλωστε αυτό το επίδομα (καθώς και οι βεβαιώσεις του σχολείου για άλλα που εισπράττουν) είναι ο μοναδικός λόγος που η πλειοψηφία στέλνει τα τσιγγανόπουλα σχολείο. Φυσικά, οι τσιγγάνοι δεν πληρώνουν φόρους για να τους τα κατασχέσουν. Άρα, εκεί που χρειαζεται να δίνεται στην πράξη επιστρέφεται στο δημόσιο και εκεί που δεν αξιοποείται παραμένει!

Και;

Το άρθρο θα έπρεπε να λέει να αυξηθούν και άλλο οι κατασχέσεις στους μεγαλοφειλετες, όχι να πιάνει τις πιο τραβηγμένες περιπτώσεις για να μας πείσει ότι ειναι λάθος οι κατασχέσεις... Απο τις πιο σωστές μεταρρυθμίσεις ειναι!

It's

Δεν πειραζει, καλα κανουν, στις επόμενες εκλογές παλι αυτους θα ψηφίσουμε. Αντέχει κι αλλο η καμήλα!

Λογικός άνθρωπος

"Γκαουλάιτερ της εφορίας"... Μα καλά πόσο κίτρινος τύπος ακόμα θα πέσει;Οι εφοριακοί είναι συμπολίτες μας και εσείς τους παρομοιάζετε με ναζί εγκληματίες;Όσο για τα παραδείγματα σας, δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Οι άνθρωποι αυτοί χρωστούσαν στο δημόσιο. Περιμένετε το δημόσιο να μην επιδιώξει ποτέ να πάρει αυτά που του χρωστάνε;Όλα τα χρωστούμενα αυτά καλούμαστε να τα πληρώσουμε όλοι εμείς οι άλλοι, εφόδον δεν εξοφληθούν.Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι γονείς του παιδιού. Χρωστούσαν στο δημόσιο πριν, τώρα με το συμψηφισμό θα χρωστούν στο κατάστημα ακουστικών. Που είναι το πρόβλημα:

alexpa12

Φίλε της λογικής όταν ο άλλος φτάσει στο σημείο να μην έχει πια τίποτα δεν θα τον νοιάζει η δική σου λογική. Θα πάρει το όπλο και μαζί του θα φάει 5-6 λογικούς άσχετους σαν και σενα

Dum Spiro Spero

Αυτά να τα πεις όταν υπάρχει κράτος πρόνοιας ,και επειδη δεν υπάρχει και οι διακρίσεις κατά των αδυνάτων είναι στην πρώτη γραμμή , καλό θα ήταν να βλέπουμε πιο ανθρωπινά τα γεγονότα. Βλέπεις την λίστα Λαγκαρτ ακόμα την ψάχνουν , τους εφοριακούς που τόσα χρόνια τα άρπαζαν μαζί με τους πολεοδόμους και τους καθηγητές που κάνανε παράνομα φρονιτιστηρια ,ακόμα να τους πιάσουν , τα φακελάκια των γιατρών δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμα ,ούτε οι αρπαχτές των επιδομάτων των αγροτών δεν έχει επιστραφεί ή εισπραχθεί τίποτε . Οπότε για πια λογική μιλάς? Η Ασκηση Βίας στο Πλαίσιο της Όργανωμένης Κοινωνίας από την πολιτεια.Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες αν όχι η ανθρωπιά ???

Αποστολος

Εύχομαι να μην σου συμβεί ποτε αυτο που συνέβει σε αυτούς τους γονείς. Προφανώς δεν έχεις παιδιά και καλό θα ήταν να μην κανείς, γιατί είσαι πολύ σκληρός άνθρωπος. Λυπάμαι πιο πολύ εσένα παρά τους γονείς του παιδιού. Οι άνθρωποι αυτοί θα τα καταφέρουν. Εσύ όμως θα είσαι πάντα δυστυχισμένος.

λογικος ανθρωπος???

βεβαια οσοι χρωστανε εκατομυρια δεν ενοχλουνται ποτε απο τους εφοριακους.ε βεβαια απο εκει θα σωθουμε??

John Good

Ανθρωπισμός, κοινωνία, βοήθεια και προστασία στους αδύναμους;Αυτά δεν σου λένε τίποτε; Πόσο Γερμανός έχεις γίνει;

George

Δεν τα βλέπεις καλά τα πράγματα. Το δημόσιο, έκατσε μια μέρα και αποφάσισε ότι θα αυξήσει το ένα , θα αυξήσει το άλλο, θα πρέπει να παίρνει και το τρίτο, ά του χρωστάμε και αναδρομικά για το τέταρτο. Ωραία μέχρις εδώ διότι το δημόσιο παίρνει εντολές από τους πολιτικούς που ψηφίζουμε εμείς. Το ίδιο δημόσιο όμως και οι ίδιοι πολιτικοί ΔΕΝ πιέζουν αυτούς που χρωστούν πραγματικά μεγάλα ποσά στο κράτος. Όταν έχεις μεγαλοκανάλια να χρωστούν εκατομμύρια στη ΔΕΗ για χρόνια, όταν έχεις τα κομματα να χρωστούν μέχρι και τα ενοίκια των γρεφείων τους και να έχεις προεισπράξει χρήματα από τον προυπολογισμό, όταν έχεις να δώσεις εκατομμύρια ΦΠΑ και δεν το συμψηφίζεις, όταν δεν σταθεροποιείς ενα γαμ$%^&νο φορολογικό συστημα να ξέρουμε κι εμείς ακριβώς τι θα δώσουμε στο κράτος για να κάνουμε έναν προγραμματισμό, ε ΔΕΝ δικαιούσε να παίρνεις τα μικροποσά αυτά ακόμη και αν έχεις πάρει 100% στις εκλογές. Γιατί οι ποράξεις σου δεν διακρίνονται από δικαιοσύνη, τα βάζεις μόνο με τον αδύναμο.

Κωστας

Ακου λιγο λογικε καραγκιοζη.. Οταν εκανα 3 παιδια το αφορολογητο ηταν 23000 και το επιδομα 3500 τον χρονο.. Ξαφνικα για τους ελευθερους επαγγελματιες πηγε το αφορολογητο στο μηδεν και στα π@παρια τους το τι εξοδα εχουμε. Το παιδι δεν ειναι αυτοκινητο καραγκιοζακο να το παραδωσω πινακιδες αλλα ουτε και μπορεις να θεωρεις οτι τα οι δοσεις δανειου, το φαγητο και το ρευμα δεν ειναι εξοδο και να μην το λαμβανεις υποψιν παντα μιλωντας για τον ελευθερο επαγγελματια που τους θεωρειτε κλεφτες. Αν εισαι εφοριακος σου ευχομαι να βγαλεις καρκινο και να ψοφησεις εσυ και ολη η οικογενεια σου απο το αιμα που εχετε ρουφηξει απο τα λαδωματα που εχετε παρει ΟΛΟΙ ΣΑΣ χωρις καμια εξαιρεση και προπαντως η καταρα μου πεφτει πανω σου γιατι εισαι ενα πεταμενο ανθρωπαριο που δικαιολογεις τον αργο θανατο που επεβαλε η ξεφτυλισμενη κυβερνηση στον αθωο κοσμακη για να σου τα χωνει γελοιο και ελλεεινο υποκειμενο αποτυχημενης εκτρωσης.Επισης ευχομαι οσους εχουν την ιδια αποψη με σενα , να ψοφησουν αργα και βασανιστικα παιρνοντας στον ταφο τους τα λεφτα που εφαγαν τοσα χρονια εις βαρος των πολλων.. Γιατι οπως το κοβω τετοιος ορχις εισαι.

Αγύριγο κεφάλι

Τους ψήφισαν οι γονείς των απόρων παιδιών. Η φτώχεια -ένεκεν κόμπλεξ- ψηφίζει ... ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ, δεν το ξέρετε; Εγώ θα σας τα μαθαίνω, όλα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kteo

Πολύ σοβαρές παρανομίες καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ οι οποίες όπως φαίνεται δεν λαμβάνονται σοβαρά από το υπουργείο Μεταφορών…