Πείστηκε να κατέβει η κωφάλαλη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Πείστηκε να κατέβει η κωφάλαλη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Οικονομικοί οι λόγοι που την έφεραν σε αυτό το σημείο - Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι απόπειρες αυτοκτονίας από τον Μάιο του 2010 έως και σήμερα ανέρχονται σε 837

Πείστηκε να κατέβει η κωφάλαλη που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Τέλος καλό, όλα καλά για την 35χρονη κωφάλαλη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία είχε σκαρφαλώσει στη μεταλλική εγκατάσταση του γλύπτη Ζογγολόπουλου, στην πλατεία Ομονοίας, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών, ο οποίος έσπευσε στο σημείο καθώς ήταν ο μόνος που μπορούσε να συνεννοηθεί με τη γυναίκα. Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο στη διάσωση της γυναίκας έπαιξε η παρουσία της μητέρας της. Τελικά, άνδρες της Πυροσβεστικής με το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, κατάφεραν να την κατεβάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες,λόγοι που οδήγησαν την 35χρονη σε αυτό το σημείο είναι οικονομικοί. Αυτή μάλιστα είναι η τέταρτη φορά που η γυναίκα επιχειρεί να θέσει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι απόπειρες αυτοκτονίας από τον Μάιο του 2010 έως και σήμερα ανέρχονται σε 837. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης