Συνέλαβαν καθηγητή για... λαθρομετανάστη στην ΑΣΟΕΕ!

Συνέλαβαν καθηγητή για... λαθρομετανάστη στην ΑΣΟΕΕ!

O καθηγητής κατευθυνόταν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο καθώς ήταν ένας από τους ομιλητές σε ημερίδα...

Συνέλαβαν καθηγητή για... λαθρομετανάστη στην ΑΣΟΕΕ!
Μικροένταση σημειώθηκε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) λίγο πριν από τις 14:00 την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛΑΣ για το παρεμπόριο, χωρίς ευτυχώς τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή.

«Θύμα» των επεισοδίων έπεσε, ωστόσο, ένας Ινδός καθηγητής ο οποίος προσήχθη για έλεγχο των στοιχείων του από αστυνομικούς οι οποίοι τον πέρασαν για… μικροπωλητή, παράνομο μετανάστη.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ο καθηγητής κατευθυνόταν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο καθώς ήταν ένας από τους ομιλητές σε ημερίδα της ΑΣΟΕΕ,  όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν.

Δυστυχώς όμως δεν είχε μαζί του διαβατήριο και δεν μιλούσε καλά την ελληνική γλώσσα με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες του Ινδού καθηγητή, αλλά και την επικοινωνία των αρχών με την πρεσβεία η «παρεξήγηση» λύθηκε.

Διοικητική εξέταση για φωτογραφίες με ταραξίες κοντά σε αστυνομικούς

Την ίδια ώρα, εντολή για διοικητική εξέταση έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και εμφανίζουν άτομα με πολιτική περιβολή να πετούν αντικείμενα δίπλα σε ένστολες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια έντασης το μεσημέρι κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης