Στη σύλληψη μιας 50χρονης οδηγού φορτηγού για παραβίαση του «κόκκινου» προχώρησε χθες, Τρίτη, η Ελληνική Αστυνομία στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η 50χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή του Κορδελιού να παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε πάνω της μικροποσότητα ναρκωτικών καθώς και δύο μαχαίρια.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της 50χρονης οδηγού
Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημεριανές ώρες χθες (12-08-2025), εντόπισαν στην περιοχή του Κορδελιού φορτηγό όχημα να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη. Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη ημεδαπή οδηγός κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ στο όχημα βρέθηκαν δύο μαχαίρια.
Η προαναφερόμενη γυναίκα συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος της αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.