Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 21χρονος έπειτα από τροχαίο στη Λαμία
Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του βγήκε εκτός δρόμου και ανετράπη
Διασωληνωμένος νοσηλεύεται 21χρονος έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο από τον κόμβο της Ξηριώτισσας.
Ήταν λίγο μετά τις 11:00 όταν ο άτυχος δικυκλιστής από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί και να βγει εκτός δρόμου. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 21χρονος σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας όπου στη συνέχεια υπεβλήθη σε επέμβαση. Στη συνέχεια ο 21χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.