Τηνάρκητου Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βάρους 250 κιλών που εντοπίστηκε στον Πατραϊκό, εξουδετέρωσε χθες το απόγευμα ειδική ομάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού.
Σύμφωνα με το tempo24.news, η νάρκη πιάστηκε στα δίχτυα αλιέων που βγήκαν να ψαρέψουν με την τράτα τους, το απόγευμα της Παρασκευής.
Οι ψαράδες ειδοποίησαν τις αρμόδιες Αρχές και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που την αποθήκευσαν σε χώρο του Λιμανιού της Πάτρας προκειμένου να προχωρήσουν στην επιχείρηση της ελεγχόμενης ανατίναξης της.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.