Δράμα: Έριχνε μπαλωθιές έξω από μαγαζί και εξύβρισε την υπάλληλο

Δράμα: Έριχνε μπαλωθιές έξω από μαγαζί και εξύβρισε την υπάλληλο

Ο δράστης εντοπίστηκε αργότερα στα όρια του αυτοφώρου και συνελήφθη

peripoliko_mera_art
Τον πανικό είχε σκορπίσει το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένας Έλληνας, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί αλλεπάλληλες φορές στον αέρα στον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε οικισμό της Δράμας, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε μία Ελληνίδα εργαζόμενη που βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Ο «πιστολέρο» διέφυγε χωρίς να πυροβολήσει εναντίον της γυναίκας, αλλά εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου στο σπίτι του στον ίδιο οικισμό, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Προσοτσάνης. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το πιστόλι που αποδείχθηκε ότι ήταν κρότου, ένας γεμιστήρας και 12 κάλυκες από αβολίδωτα φυσίγγια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Διαρρήκτης απείλησε την ένοικο

Με μπόλικο θράσος τρύπωσε παράνομα μέσα στη νύχτα στην κατοικία μιας γυναίκας στη Ρόδο ένας 40χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια την οποία απείλησε και τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και από την προανάκριση προέκυψε ότι το ίδιο απόγευμα διέρρηξε άλλο ένα σπίτι χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι, γιατί έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και απειλή.



Ειδήσεις σήμερα:

Για βιολογικό πόλεμο προετοιμάζεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης και κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Συγκινητικό βίντεο: Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για να τη δει ο πατέρας της νύφη πριν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης